Főoldal » Hírek, KPop » VIXX Európában! 2013.11.2-3.

VIXX Európában! 2013.11.2-3.

Panaszra oka sem lehet az európai k-pop rajongóknak mostanság, hiszen a kontinens ha nem is állandóan, de most rendesen el van látva koncertekkel. Az újabb látogató pedig nem kisebb együttes, mint a VIXX!
Már augusztusban napvilágot látott a hír, mi szerint a srácok készülnek az első európai koncert“sorozatukra”, ám az időpont nem olyan rég vált ismertté.

 

Nem sokkal a LED APPLE koncert bejelentését követően már meg is jelent, mint breaking news, hogy a 6 tagú együttes november 2-3-ára tervezi első koncertjeiket, amelyek nem kisebb országokban kerülnek megrendezésre, mint Svédország és Olaszország.
Mondhatni az univerzumon keresztül érkeznek a fiúk a kontinensre, hiszen a “The Milky Way” nevet viselő turné során a hírek szerint 2-án Stockholmba, majd 3-án Milánóba látogat el az együttes, hogy lehengereljék az európai rajongókat tehetségükkel.
A két koncerttel a VIXX az első olyan koreai együttes, akik szólóként fellépnek a két országban.

A stockholmi koncertre október 3-án kezdődött a jegyárusítás, ám ami még plusz, hogy 100 szerencsés rajongó, a 1,5 órásra tervezett koncert után találkozhat az együttes tagjaival!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB