Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Vasárnap újra Animekarácsony! + SoundOfJapan+ pult

Vasárnap újra Animekarácsony! + SoundOfJapan+ pult

animexmas2014Újra december, újra Animekarácsony, újra a Millenárison! Azonban egyrészt most kivételesen vasárnap, nem szombaton, valamint kicsit máshogy mint eddig, másik épületben, az eddiginél nagyobb helyen kerül sor az évet záró animés rendezvényre! A Teátrum épületében a nagyszínpadot, a zeneteremet, a DDR-t és a vetélkedők helyszínét találjátok majd, a D Épületben pedig a mindenféle versenyek, lesznek (Just Dance, Yu-Gi-Oh!, rajzverseny, stbstb), valamint a Mangakissza és a KulturKorner, utóbbi többek közt  Para Para tanítással, beszélgetésekkel, kerekasztalokkal. Bővebb program a mondocon.hu-n, facebook esemény pedig errefele.

De a D Épületben kap helyt a Piactér is, ahol szokás szerint rengeteg mindent lehet majd beszerezni… többek közt ázsiai zenei mindenféléket is a mi pultunknál! De szintén a mi közreműködésünkkel lesz még természetesen zenei videó vetítés is, szóval alább a részletek összefoglalva!

Sound Of Japan Pult
A webshop teljes kínálata masszív kiegészítésekkel… azaz: JRock, KPop, JPop – CDk, DVDk, poszterek, kitűzők, magazinok, gitárpengetők (ott debütálnak majd az újszériás the GazettE pengetők! – a CDk pedig természetesen eredeti, bontatlan újdonságok, ahogy az nálunk lenni szokott!)
Nyitvatartás: 10:00-16:15

Japán és Koreai zenei videók!
16:30-17:30 – Teátrum, Zeneterem – az utóbbi pár hónap legjobb, legérdekesebb videóival!

És mivel új a helyszín, alább találtok egy térképet is, ami segít könnyebben megtalálni a lányeget… :D

animexmas2014_map

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB