Főoldal » Hírek, KPop » Újabb SM botrány, újabb szerződése felbontását kérő EXO-tag ~

Újabb SM botrány, újabb szerződése felbontását kérő EXO-tag ~

luhan6

Az idei év nem az SM Entertainment előadóinak éve. Még májusban, mikor Kris bejelentette, szerződése felbontását kéri, illetve beperelte a kiadót, az EXO rajongók kapták az első nagy pofont. Azóta már nem egy és nem kettő botrány robbant ki az SM előadói körül. Sulli pihenőre ment és ezzel szünetel az f(x), aztán kirobbant a Baekhyun-Taeyeon randibotrány, majd ezt követte Jessica “távozása” az SNSD-ből és most itt a következő: újabb EXO-tag, ezúttal Luhan, kérte szerződése semmissé nyilvánítását.

A kínai fiú az utóbbi időben egészségügyi gondokkal küzdött, erős fejfájásra és kimerültségre panaszkodott, emiatt ki is kellett hagynia koncertet. Ez lehet az egyik ok, amiért pert indított, a romló egészsége. Felmerült továbbá az is, hogy Luhan szeretne egyénileg érvényesülni és több szerepet, de pletykálnak arról is, hogy kínaiként kevesebb fizetést kapott, mint koreai társai, valamint, hogy borzalmas honvágya van, mert a kiadó annyira megszabja menetrendjét, hogy szinte sosem látogathatott haza. Az SM Entertainment-et és módszereit ismerve, ezek közül bármelyik vagy akár az összes ok igaz lehet.

Természetesen a kiadó nem hagyta szó nélkül az eseményeket és hivatalos közleményben adta a rajongók tudtára, hogy sokként érte őket a per és a bejelentés, mert, hogy éppen azon dolgoztak, hogy teljesítsék az énekes kívánságát, ami az önálló munkákat illeti. Ezen felül az illetékes elmondta, hogy az a gyanújuk, hogy egy harmadik fél a háttérből mozgatja a szálakat és csábítja el a fiúkat, tekintve, hogy Luhan ugyan úgy, elvileg ugyan azzal az indokkal és ugyan annak az ügyvédnek a képviseletében perelt, mint hónapokkal ezelőtt Kris. Persze ez csak találgatás, de az biztos, hogy valamit nagyon rosszul csinálnak az SM falai között, hiszen az utóbbi időben nagyon rájuk jár a rúd.

Mióta kiderült ez a botrány, azóta újabb és újabb, vadabbnál vadabb pletykák is napvilágot láttak. Az egyik ilyen például, hogy a korábban távozó két társát Lay és Tao is követi majd és a négy kínai fiú Kínában egy helyi kiadó szárnyai alatt épít majd karriert. Felröppent egy olyan híresztelés is, hogy még október hónapban visszatérést tervez az EXO valamikor október 25-e körül. Hogy ezt hogyan fogják kivitelezni, vajon megtartják az EXO-K/EXO-M felállást vagy 10 taggal simán EXO-ként folytatja a csapat, az majd elválik. És hogy ennek a történetnek és pernek mi lesz a vége, az egyelőre még a jövő zenéje…

Tags: , ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB