Főoldal » Hírek, JPop » Tommy heavenly6: új nagylemez novemberben! [Frissítve: újabb PV!]

Tommy heavenly6: új nagylemez novemberben! [Frissítve: újabb PV!]

tommyh6_ice_promoAz annak idején karrierjét a the brilliant green nevű pop-rock csapatban kezdő (és mellesleg ott azt máig folytató) Tomoko Kawase a szólómunkái a kezdettől fogva tudathasadásosak voltak egy kissé. Merthogy a 2005-ös debüt óta egyszerre futtat két egymással párhuzamos szólókarriert: míg Tommy february6 név alatt már-már bizarr módon szirupos popdalokat énekel, addig Tommy heavenly6-ként altern-rock szerűséget játszik, külsőségekben gyakran elkalandozva az ellenállhatatlanul gagyi horrorklisék felé (nem véletlen, hogy a Hyde féle Halloween Junky Orchestra projektben is felbukkant).

Legutóbb kiadványa a Tommy february6 név alatt kihozott Tommy Candy Shop Suger Me volt, ami retrósabb elődjeihez képest meglepően modern és kifejezetten klubbarát anyagra sikerült (ajánlott hallgatni / néznivaló: Runaway PV), most pedig úgy néz ki újra az altern-rockos heavenly6-en a sor. A Ruby Eyes című új dal már jelenleg is fut a japán tévékben a Kiyoku Ranman című dorama főcímzenéjeként (a tévéből felvett dalrészletért klikk ide) a nagylemez pedig, amin természetesen ez is szerepel majd, október végén, 23-án kerül a boltokba és a  hírek szerint Tommy Ice Cream Heaven Forever lesz a címe. Lesz belőle sima és DVD-s verzió is, de több infót egyelőre még nem lehet róla tudni, szóval amint kiderül valami még természetesen visszatérünk a témához!

tommyheavenly2013

Frissítés (2013.10.28) – Időközben szépen kezdenek kiderülni a részletek az új Tommy heavenly6 lemezről… mindenek előtt az, hogy a megjelenés nem október 23-án volt, mint ahogy az még a szeptember eleji hírekben szerepelt, hanem majd csak november 27-én lesz. A cím most már hivatalos forrásból megerősítve is Tommy Ice Cream tommyh6_ice_cdHeaven Forever és habár az album tracklistáját egyelőre még nem tudni, a limitált verziós DVD-n már kiderült, hogy milyen videók lesznek, szóval ezek listáját megtaláljátok alább a borítók, egy promó kép és a fent már emlegetett Ruby Eyes című dal pár napja megjelent PV-je mellett!

CD:
01.-Intro- Cupcake Castle [Dark Sugar Storm]
02.I Want Your Blood†
03.Let Me Scream
04.Lovin’ You
05.forever and anywhere
06.Can you hear me ?
tommyh6_ice_cddvd07.-Intro- Cupcake Castle [Sugar Snow]
08.Ruby eyes
09.Ash Like Snow (English version)
10.Milk Tea
11.-Intro- Gelato Mountains Fight
12.Ice Cream Heaven Forever

DVD:
01.”Intro” Cupcake Castle (Dark Sugar Storm)
02.RubyEyes
03.”Intro” Gelato Mountains Fight
04.”Intro” Cupcake Castle (SugarSnow)
05.Can You Hear Me?

“Intro” Cupcake Castle (Dark Sugar Storm) / Ruby Eyes PV

Frissítés (2013.10.28) – A napokban debütált a kiadványhoz készült második PV is!

Can You Hear Me? PV

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB