Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » SuG – Takeru szóló projectje és a visszatérés [Frissítve, videóval!]

SuG – Takeru szóló projectje és a visszatérés [Frissítve, videóval!]

Habár a SuG még mindig vegetál, nemrég megújult a hivatalos honlap (új zenekarképpel), ahol bejelentették, hogy az énekes Takeru szóló projectbe kezd! A formáció az Uwakimono nevet viseli, és november 20-án egy mini albumot is ki fog adni I kyou U címmel, melyet egy szóló koncert követ majd december 29-én a Yoyogi Parkban.

takeru uwakimono

Továbbra sem tudni, hogy mikor tér vissza az anyabanda, azonban a megújult honlap mindenképpen biztató jel a jövőre nézve. A többi tag addig se tétlenkedik egyébként, itt-ott felbukkannak különböző session zenélgetésekben (a basszeros Chiyu pl. a GREMLINS-ben, ami a NIGHTMARE gitárosának, Hitsuginak a projectje).

FRISSÍTÉS: Takeru mini albuma kétféle változatban fog megjelenni: a limitált verzió CD-ből, BluRay lemezből (videoklip & werkfilm) és egy pólóból áll majd, a regular változat pedig csak a CD-t tartalmazza.

FRISSÍTÉS: Most már hivatalos a hír – a SuG év végén visszatér! Első megmozdulásuk december 29-én lesz, az update ver.0 című koncerttel, de a fanclub tagok már októberben is elcsíphetik őket egy spéci fellépésen.

FRISSÍTÉS: Napvilágot látott Takeru szólóprojectjének, az Uwakimono-nak a mini album tracklistája, benne néhány érdekességgel: a második dal egy SADS feldolgozás, a harmadik számot Yuyoyuppe (vocaloid producer), a negyediket a 0.8byou to shougeki (indie pop/rock zenekar), az ötödiket pedig Tamurapan (pop énekesnő) írta. Itt vannak a dalok, illetve mindegyikbe bele is lehet hallgatni (Takeru kommentárja mellett) az alábbi videóban:

uwakimono mini cover

 

01. I kyou U
02. Boukyaku no sora
03. undermine
04. Ai no myouri
05. 96
06. rise and fall

 

FRISSÍTÉS: Itt a videoklip!

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB