Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » SoundOfJapan – 10. szülinap… egy hónapon át!

SoundOfJapan – 10. szülinap… egy hónapon át!

A SoundOfJapan november végén (egészen pontosan nov 28-án) ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját és ezen egyszeri, csodás és megismételhetetlen alkalomból a novembert pár extra ezzel-azzal igyekszünk majd emlékezetessé tenni. A szülinapos hónapot az október 31-es Nippon Shoxx vs Night Of Terror Halloween bulival kezdjük majd, utána pedig online folytatódik az ünneplés egy ideig:

Lesz egy nagyobb cikk az első tíz évről és helyre lesznek pofozva azok az apróságok, amik az újrainduláskor kimaradtak (archivált verzióban újra elérhető lesz a régi oldal, de a régi cikkek, beszámolók, interjúk, egyebek közül jópár, ahol kell, kicsit helyrepofozva, átkerül majd ide is, lesz megint külön részlege a Mondo magazinnak, rendbe lesz rakva az impresszum és a kontakt rész és még egy pár apróság). És ezen kívűl végre felkerül pár régóta igért és halogatott anyag (igen, többek közt a Screw és LM.C koncertes cikkek is!), meg várható még egy-két kisebb-nagyobb extra is. Mindez persze a szokásos napi hírek mellé, szóval bőven lesz mit olvasgatni.

A hó végén pedig újra visszatérünk a klubokba, egyrészt egy szülinapi hangulatú Nippon Groove bulival másrészt pedig, ami a lényeg: koncertekkel! Melyekről egy-két napon belül érkezik majd a bővebb infó!
Addig is: Köszönjük mindenkinek aki eddig velünk tartott, igyekszünk tenni afelől, hogy ezután is érdemes legyen, nomeg arról, hogy emlékezetes legyen az évforduló!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB