Főoldal » Hírek, KPop » SM Entertainment – Hyundai “PLY” album! [Frissítve!]

SM Entertainment – Hyundai “PLY” album! [Frissítve!]

Az SM Entertainment lemezkiadó, amely Korea egyik legnagyobbja, és a Hyundai autómárka közös projekttel készül. A két cég vezetése megegyezett abban, hogy “PLY Younique Album” címmel piacra dobnak egy új lemezt.

A kiadványon két énekesnő, BoA és a Girl’s Generationből ismert Jessica, valamint egy úgy nevezett “dance unit team”, vagyis egy táncosokból álló csapat, működik majd közre. A “dance unit team” nem kisebb neveket vonultat fel, mint a Super Junior Eunhyuk-ja, a Girl’s Generation Hyoyeon-ja, a SHINee Taemin-je, a Super Junior-M, vagyis a Super Junior Kínában tevékenykedő csapatának tagja, Henry illetve az év elején debütált együttes, az EXO kínai csapatából, Luhan és a koreaiból, Kai.

A fentebb említett BoA (LOOKIN’ feat. The Quiett) és Jessica (My lifestyle feat. Dok2) már megjelentették az albumra szánt dalukat, valamint kijött az október 17-én megtartott Hyundai “PYL” (Premium Younique Lifestyle) rendezvényen a MAXSTEP című dal MV-jének teasere is, amelyben a főszerepet a táncosok játsszák majd.

MV teaser 1

MV teaser 2

Végül a teljes videoklip, ahogyan azt megígérték, október 31-én meg is jelent. Az MV főleg a női rajongóknak kedvez, ugyanis a főszerepet főleg a fiúk kapták, a formáció egyetlen hölgytagja, Hyoyeon, csak a videó második felében csatlakozik.

További információk és hírek még az elkövetkezendőkben várhatók.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB