Főoldal » Hírek, KPop » Seventeen ~ Újabb népes fiúbanda a láthatáron ~

Seventeen ~ Újabb népes fiúbanda a láthatáron ~

Még a 2000-es évek derekán valószínűleg senki sem gondolta, hogy a megszokott 4-5 tagú fiúbandáktól eltérően valamikor majd azon fog menni a verseny, ki debütáltatja a legnépesebb fiúbandát. Az első igazán sokszínű és sok tagot számláló fiúcsapat 2005ben debütált, az SM Entertainment alatt. A Super Junior hivatalosan 13 tagot számlált, nem hivatalosan pedig 15-öt, hiszen a háttérben mindig jelen volt a két kínai fiú, Zhoumi és Henry. Akkor azonban még problémát okozott, hogy egy koreai bandában kínaiak jelenjenek meg, így Hangengen kívül a többiek nem voltak hivatalosan tagok.

A változás aztán 2009-2010-ben állt be: a Super Junior azóta folyamatosan változik, tagok jönnek és mennek és időközben elvesztették státuszukat, mint a legnépesebb banda. De nem kell messzire menni, hogy meglegyen az utódjuk, ugyanis 2012 óta egy másik, szintén SM Entertainment alatt tevékenykedő banda, az EXO áll ennek a dobogónak a csúcsán, összesen 12 taggal. .

2012 áprilisa óta pedig folyamatosan cikkeznek arról, hogy a Pledis Entertainment a NU’EST sikerein felbuzdulva, új fiúbandát készül debütáltatni. Eddig csak pletykák keringtek mindenfelé, idén januárban azonban lehullott a lepel: a banda neve Seventeen lesz és összesen 17 tagra készülhetnek a rajongók.

A kiadó ezen kívül egy variety műsor kereteiben mutatja be a fiúk mindennapjait, de a Pledis szerint nem mindenki lesz hivatalosan is tagja a később debütáló bandának azok közül a fiatal, átlagosan 17 éves, gyakornokok közül, akiket a showműsor, a Seventeen TV bemutat.

Mindenesetre január 28-án a kiadó nyílvánosságra hozta az elsúő tag, Minkyu fotóját. A fiú sok pozitív visszajelzést kapott, nem csak amiatt, mert úgy néz ki, mint aki most lépett elő egy romantikus regényből, de azért is, mert kritikusok szerint hasonlít a színész Kim Bum-ra.

 Néhány nappal később, február 8-án, pedig megjelentek a második tag, Jerry, fotói is.

  

Egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni sem a megjelenés dátumáról, sem arról vajon kislemezzel, mini albummal vagy éppen teljes albummal debütálnak-e majd a fiúk. Annyi azonban bizonyos, hogy a Seventeen újabb próbálkozás egy minél népesebb fiúbanda befuttatására. Hogy vajon sikerül-e majd a Pedis-nek ez avagy sem, az elkövetkezendő hetekben, hónapokban kiderül.

Addig is, amint újabb információk kerülnek napvilágra, nézzétek a Seventeen TV adásait és mi mindenképpen tájékoztatunk majd benneteket.

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB