Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Psycho le Cému – évfordulós koncertek!

Psycho le Cému – évfordulós koncertek!

psycho le cemu 2015

Újból összeáll a Psycho le Cému, akik annak idején eléggé jol tolták a vad cosplay-be oltott dallamos pop-rockos VK-t. Daishi, Aya, Lida, Seek és az elmaradhatatlan Yura-sama sokaknak okozott feledhetetlen perceket energikus, fülbemászó muzsikájukkal, na meg őrületes jelmezeikkel. Az örömteli hír apropója az, hogy közeleg a banda alakulásának 15. évfordulója, ezt pedig három különleges koncerttel fogják megünnepelni jövő év elején, mégpedig az alábbi címekkel/helyszíneken:

2015. február 11. – TOKYO PARALLEL WORLD: Hajimari no kisekai @Toyosu PIT
2015. február 14. – TOKYO PARALLEL WORLD: Omoide no toki e @Zepp DiverCity Tokyo
2015. február 15. – TOKYO PARALLEL WORLD: Ano basho wo yumemite @Zepp DiverCity Tokyo

Egyelőre úgy tűnik, hogy sajnos csak pár fellépés erejéig osztoznak majd a színpadon, de álmodozni azért szabad… A PLC persze nem is lenne PLC, ha nem készítettek volna valami poénos/megható videót az alkalom megünneplésére – lentebb láthatjátok, amint újra kereszteződnek az egykori bandatagok útjai:

Végül pedig egy kis emlékeztető, hogy az egyes zenészek mivel foglalkoztak a banda 2006-os feloszlása után:

Daishi (énekes) drogbotránya után rövid életű szólókarrierbe kezdett, majd a the ROMEO nevű rockzenekarral próbálkozott, még kevesebb sikerrel (és ötlettel), pár éve pedig néhány zenész ismerősével megalapította a sixx névre hallgató bandát, jópofa punk-rock stílusú muzsikával – és szaxofonnal!

Aya (gitáros) és Seek (basszeros) is egy kérészéletű projecttel folytatta: a kínosan keménykedős industrial/nu-metal ISABELLE hál’ istennek nem tartott sokáig, így innen az énekessel karöltve (aki egyébként korábban a SCISSOR nevű VK banda tagja volt) átmentették magukat a Mix Speaker’s,Inc.-be, ahol a mai napig zenélnek.

Lida (gitáros) és Yura (dobos) egy eléggé bizarr hangzású popduót alkotott Dacco néven, közben meg mindketten el voltak foglalva a saját kis projectjeikkel – maradjunk annyiban, hogy egyik sem emelte meg drasztikusan a színtér pulzusszámát. A gitáros jelenleg a NINJAMAN JAPAN, a dobos pedig a THE BEETHOVEN sorait erősíti.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB