Főoldal » Hírek, SoundOfJapan+ hírek » Nippon Groove vs Shinshoku Fever – Last Minute Party most pénteken

Nippon Groove vs Shinshoku Fever – Last Minute Party most pénteken

Az a helyzet állt elő, hogy a LLOY koncert után a Tündérgyárba tíztől lett volna egy másik rendezvény, de ők nagyhirtelen visszamondták a dolgot pár napja. Így szóba került, hogy kellene valami afterparty szerűség. Mivel a klub maga a Shinshoku Fever törzshelye, a koncertet viszont mi szervezzük (mármint a Nippon Groove szervezői), ezért felvetődött, hogy összehozhatnánk valamit együtt, ami egyébként is régi tervünk. Node mivel mindkettőnknek pont mostanában volt/lesz saját bulija (SF most volt szombaton, a köv NG pedig dec 1), ezért még egy szokványos jpop/kpop bulit sok ártelme nem lett volna bepakolni a kettő közé…

Így végül arra jutottunk, hogy kicsit eleresztjük magunkat: összehozunk egy közös bulit, ahol nincs fix DJ sorrend, ötünk közül mindig az rakosgatja a zenéket aki akarja, ha úgy alakul, akkor össze-vissza felváltva, b2b módban, ahol nem kell kötelezően lemennie az összes közkedvencnek (de persze lesz azokból is dögivel!!), hanem mindenki hozza a saját kedvenceit (akár Ázsián kívűlről is), ahol nincs stílusbeli megkötés (igen lesz még némi dubstep is!), csak annyi a lényeg, hogy csupa színtiszta party-zene menjen egész éjjel.

Szóval, ha kiváncsiak vagytok, hogy milyen az, amikor a Nippon Groove / Shinshoku Fever DJ-k házibuli módba váltanak, akkor nézzetek le pénteken a Tündérgyárba. A koncert 19:00 után kezdődik (és gyertek arra is, mert garantáltan felejthettlen élmény lesz) és valamikor tíz körül ér véget. Onnantól akik a koncertre jöttek, azoknak természetesen nem kell külön belépő, egyébként pedig 500 lesz a beugró.

Fontos: a bulira a Tündérgyár szabályai szerint a 18 éven aluliaknak szölői jóvahagyással kell érkezni, amihez a szükséges nyomtatványt megtalálhatjátok a facebook eventnél linkelve.

Vagyis, összefoglalva:

NIPPON GROOVE VS SHINSHOKU FEVER – LAST MINUTE PARTY!

2012 december 23, péntek

Tündérgyár
Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.
(tundergyar.hu)
kezdés: olyan 22:00 felé kb.

fészbuk event

Starring: Case! Ji! (Nippon Groove) Fuxy! Jitta! Bo.A! (Shinshoku Fever)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB