Főoldal » Hírek, JPop » Namie Amuro: Tsuki – új kislemez januárban [Frissítve videókkal!]

Namie Amuro: Tsuki – új kislemez januárban [Frissítve videókkal!]

namie_tsuki_promo01Január végén, 29-én érkezik Namie Amuro soronkövetkező kislemeze, három dallal, melyek közül azonban sajnos csak egy olyan lesz, ami korábban nem jelent még meg. A két telitalálat buliszám, a reklámokhoz is felhasznált Neonlight Lipstick és Ballerina ugyanis már október óta elérhető digitális formában. Így újdonság csak a címadó ballada, a Tsuki lesz (amely egyébként a Dakishimetai című mozifilm betétdala is egyben.), nomeg a limitált verzióhoz járó DVD-n található három PV. Ezek közül a Neonlight Lipstick-hez készült látványos klip előzetese ma került fel Namie youtube csatornájára, így ezt persze itt, nálunk is megtalálhatjátok a tracklisták után.
Azonban ez után a következő kiadványra sem kell majd sokat várni ugyanis egy hónapal később, február 26-án érkezik majd a 2013-as Feel album utáni turné Saitama Super Arena beli állomását dokumentáló koncert DVD is.

CD
01.TSUKI
02.Neonlight Lipstick
03.Ballerina
04.TSUKI (Instrumental)
05.Neonlight Lipstick (Instrumental)
06.Ballerina (Instrumental)

DVD (Limited Edition)
01.TSUKI PV
02.Neonlight Lipstick PV
03.Ballerina PV

Frissítés (jan 15): A napokban befutott a kislemezhez készült tévéreklám, a címadó dal, a Tsuki PV előzetese, plusz a két CD verzió borítója!

namie_tsuki_cd namie_tsuki_dvd

Tsuki kislemez tv reklám

Frissítés (jan 16): a tegnapi előzetesek után ma pedig már itt is van a három PV, teljes verzióban!

TSUKI

Neonlight Lipstick

Ballerina

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB