Főoldal » Hírek, JPop » Namie Amuro: _genic – új album a nyáron! [Frissítve PV-vel!]

Namie Amuro: _genic – új album a nyáron! [Frissítve PV-vel!]

namie_genic_promo

A JPop királynő Namie Amuro tavaly nem jelentkezett új lemezzel (csak egy ballada válogatással), melyben jó eséllyel annak is volt néminemű szerepe, hogy a megromló viszonyról szóló pletykák hosszú sora után végül ténylegesen szerződést bontott a pályáját a bő két évtizeddel ezelőtti debütje óta igazgató menedzsment céggel (Vision Factory) és mostantól a teljes menedzsmentet az eddigi lemezkiadója, a média-óriás Avex intézi. Mostanra úgy néz ki elültek a japán szórakoztatóipart eléggé felkavaró váltás körüli hullámok és minden visszazökkent a megszokott kerékvágásba, így Namie újra a zenére tud koncentrálni és jöhet a nagy visszatérés. Amire mondjuk majd csak júniusban kerül sor, sok mindent azonban már most tudni lehet: az új album címe _genic lesz (a Photogenic rövídítéséből), 13 dal lesz rajta, a limitált verzióhoz érkezik majd egy DVD (avagy Blu-ray) hat új PV-vel és hangzásban is más lesz ez az anyag, mint elődje, a nagyon partizósra sikeredett FEEL. Ugyanis a sajtóközlemény szerint az új albumon inkább az RnB és a ’80-as, ’90-as évek zenéi által inspirált dance pop lesz a fő irányvonal. Alább a borítók, plusz egy egyelőre még csak nagyjábóli tracklista.

Frissítés (május 4): Még bő egy hét van a megjelenésig, de máris felbukkant egy hivatalos, az album minden dalát végigvevő előzetes, ami alapján nagyon erős és változatos lesz az új anyag! Amin egyébként egy sor hírneves, nyugati producer is dolgozott. Kiváncsian várjuk a teljes lemezt!

00:00 Photogenic
01:00 Time Has Come
01:57 Golden Touch
03:10 Birthday
04:11 It
04:55 Scream
06:01 Fashionista
07:18 Fly
08:22 B Who I Want 2 B feat. U hum sneak it
09:12 Stranger
10:32 Every Woman
11:20 Space Invader
11:58 Anything
Special Track
13:41 What I Did For Love (David Guetta feat. Namie Amuro)

Frissítés (május 12): Az múltkori dalelőzetesek után most itt az első PV (igaz, még csak rövid verzióban), amely a megszokott pop-díva image helyett Namie cuki oldalát villantja meg, melyet régóta nem láthattunk:

Birthday PV (short version)

namie_genic_cd01 namie_genic_cd02

namie_genic_dvd01 namie_genic_dvd02

namie_genic_blu01 namie_genic_blu02

_genic
2015.06.10
CD
Anything
Birthday
Every Woman
Fashionista
Fly
Golden Touch
It
Photogenic
Scream
Space Invader
Stranger
Time Has Come

DVD / Bluray (Limited Edition)
Anything PV
Birthday PV
Fashionista PV
Golden Touch PV
Stranger PV

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB