Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » More – első mini album márciusban [Frissítve, videóval!]

More – első mini album márciusban [Frissítve, videóval!]

more 2016 paradigma band

A More története tavaly nyáron indult, amikor is az egykori Sugar énekese, Loki úgy döntött, hogy König nevezetű szólóprojectje után ismét új bandába kezd. Maga köré toborozta JUDY Jun-t (aki leginkább a Tenten-féle kiss my way projekt gitárosaként lehet ismerős), En’ya-t az 12012-ből, valamint Yune-t, aki korábban már dobolt a mesternek, de visual kei történeti szempontból mégiscsak az a legérdekesebb, hogy ő volt a Gazette első dobosa. Így létrejött a (sajnálatosan Google-biztos névvel megáldott) More.

more 2016 paradigma coverEgy maréknyi digitális kislemez és videoklipes DVD után a banda most végre némiképp hosszabb hallgatnivalót is megjelentet: március 16-án érkezik első mini albumuk, melynek címe PARADIGMA lesz, és összesen öt szerzeményt vonultat fel:

01. syntagma
02. ashes to ashes, dust to dust.
03. The Hanged Man
04. Kohaku
05. Mawaru yume to gekijou to

Természetesen a csapat klippel is készült, hiszen eddig is roppant vizuális típusok voltak (ha ez a visual kei színtéren belül még többletjelentéssel bírna): a Kohaku c. dalra forgattak videót, amelyet csak a hivatalos webshopon keresztül lehet megvásárolni és letölteni. Egy pici részletet azért ingyen is elcsíphetünk a mini albumhoz készült előzetesben – ez alapján kellemes anyagnak ígérkezik a PARADIGMA!

FRISSÍTÉS: Azóta kijött egy kibővített előzetes is a minihez – íme!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB