Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Miyavi vs. Mission Impossible! [Frissítve videóval!]

Miyavi vs. Mission Impossible! [Frissítve videóval!]

Miyavi nemrég jelentette meg új nagylemezét, de máris újra hallat magáról egy nagyon érdekes hírrel: Hollywood egyik legnagyobb idei nyári dobásának japán moziverziójához ő készítette a főcímzenét. Ez persze így ebben a formában még nem nagy szenzáció vagy meglepetés, főleg, hogy kedvenc gitárhősünk millió szálon kötődik az amerikai mozifellegvárhoz (ugyebár), azonban nem akármilyen zenéről van szó, hanem a filmtörténelem egyik leginkább emblematikus főcímzenéjéről, ami már a hatvanas években kitörölhetetlenül beleégett a nézők agyába…: Miyavi ugyanis a Mission Impossible széria legújabb darabjához, a Japánban augusztus elején debütáló Mission:Impossible Rogue Nation-hőz értelmezte újra a sorozat klasszikus főcímdalát, természetesen a saját, jammelős, rockos stílusához igazítva.

A teljes verzió várhatólag majd a helyi soundtrack CD-n bukkant csak fel, azonban szerencsére a mozi japán piacra szánt előzetesébe is belevágták, szóval ti is belefülelhettek, hogy milyen kis faszaságot hozott megint össze. A lényeg 0:40-től!

Frissítve (júli 14): Időközben megjelent a teljes dal is digitális kislemezként, valamint egy videoklip is készült hozzá… természetesen masszívan megszórva filmjelenetekkel:

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB