Főoldal » Hírek, JPop, JRock / Visual kei, Uncategorized » Miyavi: Samurai Sessions 3 – újabb kollab gyűjtemény decemberben pár meglepő vendéggel

Miyavi: Samurai Sessions 3 – újabb kollab gyűjtemény decemberben pár meglepő vendéggel

Miyavi-nak úgy néz ki nagyon bejött a másokkal közös munka az utóbbi időben, mivel alig egy évvel a Samurai Sessions második része után már itt is a folytatás! A kollab sorozat első része egy EP volt még 2012-ben, ezt több sorlemez után követte a második felvonás, ami után viszont Miyavi rögtön nekiállt újabb másokkal közös dalokat kiadni digitális kislemezként… és ez már egyenes útként vezetett a mostani Samurai Session Vol. 3Worlds Collide-hoz.

Az idén megjelent dalokból kettő bukkan fel újra, de ezek is más verzióban: az In Crowd új közreműködővel, az amerikai rapper Bok Neroval lett átdolgozva, a dobos-énekes Shishido Kavkaval közös Get Into My Heart pedig a rádiós változatában szerepel majd az albumon. A többi közreműködő közt pedig vegyesen találunk újoncokat, ismerős arcokat és igencsak meglepő vendégeket is. Kreva az első, Daichi Miura pedig a második Sessions lemezen bukkant fel, most pedig együtt térnek vissza, Seann Bowe az idei dalok közül szerepelt kettőben is, a rapper AK-69 pedig szintén eléggé ráment a kollab témára mostanság és nemrég az X Japan énekes Toshival adott ki közös dalt… és ha már X Japan: kissé meglepő módon a zenekar immár húsz éve halott gitárosa, hide is ott van a vendégek közt és habár egészen másféle módon, de hasonlóan meglepő az album intrójának közreműködője is, aki nem más, mint… Samuel L. Jackson!

De lesz itt még amerikai rapper (DUCKWRTH), énekes (Mikky Ekko és Gallant), pop (RAC) és electropop producer (NVDES), valamint japán (Miliyah Kato), ausztrál (Betty Who) és maláj (Yuna) énekesnő is. Szóval eléggé változatos a felhozatal és a Worlds Collide cím is igencsak találó. A boltokba a CD only változat mellé kerül majd egy DVD-s kiadás is, amire egy áprilisi tokiói koncert felvétele került fel.

Samurai Sessions vol.3 – Worlds Collide
2018.12.05
01.Worlds Collide (Intro) / vs Samuel L. Jackson
02.Rain Dance / vs KREVA vs 三浦大知 (Daichi Miura)
03.U.G.L.Y. / vs DUCKWRTH
04.In Crowd (Remix) / vs Bok Nero
05.Runway / vs AK-69
06.I’m So / vs NVDES vs Seann Bowe
07.Easy / vs Betty Who vs RAC
08.Knock Me Out / vs Mikky Ekko
09.Gentleman (Remix) / vs Gallant
10.Pink Spider (Remix) / vs hide
11.Get Into My Heart (Radio Edit) / vs Shishido Kavka
12.Our Love / vs 加藤ミリヤ (Miliyah Kato)
13.Me and the Moonlight / vs Yuna
14.Fragile / vs 雅 -MIYAVI-

Limited Edition DVD:
DAY2 World Tour 2018 – Live @ Zepp Tokyo, 2018.04.12

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB