Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » MIYAVI – nyáron új album! [Frissítve, videóval!]

MIYAVI – nyáron új album! [Frissítve, videóval!]

Csaknem három év után ismét új nagylemezzel jelentkezik MIYAVI! A sokatmondóan MIYAVI címmel ellátott album június 19-én fog megjelenni – elvileg világszerte. Az énekes-gitáros arról is biztosította nemzetközi rajongóbázisát, hogy már megkezdődtek következő világkörüli turnéjának előkészületei is.

FRISSÍTÉS: A lemez kétféle változatban fog megjelenni: sima CD, illetve limitált CD+DVD. Utóbbi DVD mellékletén felvétel lesz az április 5-i Akasaka BLITZ-beli koncertről (nem tudni, hogy pontosan mennyi), mely még az “Ahead Of The Light” TOUR 2013-hoz tartozott. Végül itt a tracklista, na meg a borítók is (balról jobbra: regular, limitált).

miyavi 201301. Justice
02. Horizon
03. Chase It
04. Secret
05. Cry LikeThis
06. Guard You
07. No One Knows My Name (Slap It)
08. Hell No
09. Ahead Of The Light
10. Day 1 (Album Version)
11. Free World

Szemfülesebbeknek feltűnhet, hogy pár számot MIYAVI már játszott nálunk is a legutóbbi világkörüli turnéján, persze még erősen kezdetleges változatban. Érdekes lesz elektronikusabb hangzással újra hallani őket!

              miyavi 2013 regular    miyavi 2013 limited

FRISSÍTÉS: A dalokba a japán iTunes-on már bele is hallgathattok!

FRISSÍTÉS: Itt a HORIZON videoklipje, illetve (ha leszedetnék Youtube-ról) a hivatalos csatornáról a rövid változat!

Tags:

5 komment

 1. avatar Péter says:

  Ez nagyon gyenge album lett. A disco, pop őrültekenk biztos fog tetszeni

  Maradok a Whats my name albumnál és stílusnál.
  Mondjuk a SAMURAI SESSIONS vol.1 jó lett.

  Ennek ellenére biztos megyek a koncertre ha megint jön. Addigra megpróbálom megemészteni az albumot…

  • avatar Case says:

   Fene tudja, nekem meg jobban bejön ez a lemez, mint bármi amit korábban csinált szólóban… Mondjuk igaz, sose voltam egy Miyavi rajongó, nagyon, nagyon nem, szóval nekem emiatt nincs azzal a kétségtelen drasztikus irányváltással se bajom, ami eközt, meg a régebbi cuccai közt van. De mondjuk jah, azt abszolut meg tudom érteni, hogy aki szerette a régi lemezeit az erre húzza a száját.

 2. avatar White says:

  Egyet értek, hogy nagyon más, mint az előző albumai, illetve a single albumok. Nekem ugyanúgy tetszik ez a “korszaka” is, mint ahogy az előzőek. Főleg azért, mert Miyavit soha nem lehetett beskatulyázni egyetlen stílusba sem. Én épp ezért szeretem az albumait, mert az éppen aktuális érzéseinek megfelelő dalokat játszik. És ezt is nagyon tisztelem benne, hogy szívből közvetíti felénk az aktuális üzenetét a zene által.

 3. avatar Chii says:

  Nekem is az a véleményem, hogy -bár én sem rajongok a popért, elektronikus zenéért- Miyavi az Miyavi, a stílus az övé. De a What’s my name kifejezetten jó album lett, az ízléseimnek tökéletesen megfelel.

 4. avatar Péter says:

  Nagyon sokat hallgattam az első komment óta. Siekrült megemészteni, de számomra még mindig mint az előző album a jobb.

  Ennek lehet több oka van:
  – Én (nem szeretem a popular disco-pop beütésű zenét)
  – De inkább az lehet a gond, hogy rossz a lemez keverése és a számomra fontos gitár kicsit a háttérben van az Ének pedig mintha effektes lenne… (nem vagyok hangmérnök, sem szakértő, de ilyen érzésem van). Amikor végre a gitáron rajta van a gain és a disort egyszerűen túl halk.

  Viszont egy biztos ez élőben tutira jobban fog szólni és biztosan nem fogom húzni a szám, hanem inkább vigyorogva fogok üvöltözni… :)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB