Főoldal » Hírek, JPop » m-flo kollab/remixlemez és Verbal interjú

m-flo kollab/remixlemez és Verbal interjú

Kicsit megkésett hír, de hátha valaki eddig lemaradt róla: az m-flo nem pihent azután, hogy egy hónappal ezelőtt piacra dobta legutóbbi nagylemezét (Neven) és még március végén előrukkoltak az Inside Works Best V duplalemezzel is. Az Inside Works sorozat a duó két tagjának különböző, másokkal közös munkáit gyűjti össze és amint a címből is látszik, ez már az ötödik felvonás… hiába, Taku (DJ) és Verbal (MC) az m-flo-n kívűl is elképesztően aktív és mind a JPop, mind pedig a japán klubszíntéren megkerülhetetlen tényezőnek számít. A lemez Verbal vendégszereplései (Aili, Dragon Ash, Mademoiselle Yulia, stb) és a Taku másoknak által írt számai (Halcali, Minmi) mellett is tartalmaz pár érdekességet, többek közt a 2NE1 féle Scream remixét, valamint azt a Taku által elkövetett Ajapai átkeverést, ami eddig csak digitális formában volt elérhető, úgy azonban hatalmas sikereket könyvelhetett el (még a Beatport online zenebolt nemzetközi drum’n’bass toplistáját is vezette egy ideig). A Fantastic Baby pedig azért került fel nyitódalnak, mivel a szám japán verziójának az egyébként koreai származású Verbal írta a szövegét.

A második CD-re pedig a tavalyi, szintén klub-kedvenc m-flo album, a Square One számaihoz készült remixeket gyűjtötték egybe, melyek közül a legtöbb eddig sehol nem jelent meg és maximum csak a helyi DJ-k számára voltak elérhetőek. A remixerek névsora igencsak impozáns (Kan Takahiko, Booty Bronx vagy éppen Norihito Ogawa eléggé megbízhatóan minőségi dolokkal szokott előrukkolni), vagyis remélhetőleg erről a CD-ről is kikerül majd egypár újabb közkedvenc. Alább megtalájátok a tracklistát, egy-két kedvcsináló videót utána pedig folytatódik a hír egy kis érdekességgel.

mflo_works5CD1
-Works Best Album-
01.Big Bang: Fantastic Baby
02.Minmi: ハイビスカス (Hibiscus)
03.加藤ミリヤ (Miliyah Kato): Endless Love
04.Dragon Ash: Beat Surf feat. PES, Verbal
05.Aili feat. Verbal: Memories Again
06.Exile Atsushi: Change My Mind feat. Verbal
07.Matt Cab: Touch The Sky feat. Verbal
08.Halcali: Yes
09.Mademoiselle Yulia: WAO feat. Verbal
10.ヒャダイン (Hyadain): 20112012 feat. Verbal
11.Rocketman feat. Verbal: 恋ロマンティック (koi Romantic)!!
12.ももいろクローバーZ (Momoiro Clover Z): サンタさん (Santa san) -DJ Taku’s Christmas A-men Breaks-
13.TeddyLoid: Fly Away (Taku & TeddyLoid For the Club Edit)
14.Ajapai: Incoming… (Taku Remix)
15.2NE1: Scream (m-flo Remix)

CD2
-Square One Remixes-
01.Square One Remixes Mega-Mix Mixed by Tachytelic
02.m-flo: All I Want Is You (Ken Oshima Remix)
03.m-flo: Perfect Place (Booty Bronx Remix)
04.m-flo: So Mama I’d Love To Catch Up, OK? (Norihito Ogawa Remix)
05.m-flo: Run (Knoxx Remix)
06.m-flo: All I Want Is You (TT & Nave Remix)
07.m-flo: Never Needed You (Kentaro Takizawa Remix)
08.m-flo: All I Want Is You (Kan Takahiko Remix)
09.m-flo: She’s So (Outta Control)(Boys Get Hurt ‘Always Summer’ Remix)

A hírhez a bónusz pedig annyi, hogy Verbal nemrégiben beszállt az amerikai sztárpoducer (és énekes és divattervező és kiadófőnök és stb) Pharrell Williams, a kreativitst és egyéniséget központba helyező Others néven futó projektjébe és ennek kapcsán készült vele egy interjú, ahol beszél a hátteréről, zenei (m-flo, Teriyaki Boyz, stb) munkájáról és az Ambush nevű, designer ékszereket gyártó divatcégéről.

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB