Főoldal » Hírek, Japán, Rock » LOKA – Európai turné és bécsi koncert! [Frissítve: új turnébeosztás és bécsi dátum!]

LOKA – Európai turné és bécsi koncert! [Frissítve: új turnébeosztás és bécsi dátum!]

Akik régebb óta követik az oldalt emlékezhetnek, hogy még tavaly októberben az akkor aktuális debütlemezük kapcsán volt egy hír a LOKA nevű bandáról. Akiket akkor egyrészt a (szerencsére) gombaszám szaporodó, pörgősebb rock-metal vonalat több-kevesebb elektronikával keverő csapatok közé soroltunk (és azok közül is a különösen party-kompatibilisek közé), másrészt pedig szó volt a tagok, azaz az énekes Kihiro és a dobos Ken’ichi zenei hátteréről is, így arról is, hogy Kihiro az Undivide-ban, azaz a volt Deluhi tag Leda együttesében is énekel.

loka_1308

Nos, azóta történt jópár dolog a csapat házatáján: A korábbi support tagok után végre találtak maguknak állandó zenésztársakat SIN (gitár) és Katsumi (basszusgitár) személyében. Az Undivide időközben feloszlott, így Kihiro jobban oda tud koncentrálni a LOKA körüli tennivalókra. Kiadtak pár digital-only kislemezt és Criss x Cross címen egy koncerteken terjesztett, az előző hírben emlegetett hosszabb anyagból összeollózott válogatás szerűséget. Készítettek egy új PV-t a Naked To My Soul című dalhoz (amit persze megnézhettek itt, alább is). Interjút adtak a JaME stábjának (ezt itt olvashatjátok). No és ami a lényeg: bejelentették, hogy Európába látogatnak! A turné október legvégén indul majd és igazából inkább német, mint EU turné, mivel a hét koncertből hat Németországban lesz… viszont az az egyszem kivétel egy bécsi látogatást jelent, amire november másodikán kerül sor, amikor a schönbrunni park csücskében található Reigen klubban játszanak majd. Alább a pontos dátumok, plusz pár videó kedvcsinálónak.

Frissítés (2013 okt 14): Időközben volt némi kavarodás a turné körül, mivel a zenekar szerződést bontott a korábbi turnészervezővel, ami miatt az összes korábbi dátumot törölték és nulláról szervezték újra az egész koncertkörutat. A szervezést a vk / JRock koncertekkel nevet szerzett belga Ramen Events vette át (illetve német részen az Astan) és habár egy ideig kétséges volt, hogy megmarad-e az osztrák dátum a programban, végül megoldódott a dolog és habár az eredetileg tervezetthez képest pár nappal később, de a LOKA végül is ellátogat Bécsbe is, november 5-én, amikor a Replugged klubban lépnek fel.

loka_2013euDeva’s Tour Ex Europe 2013
Okt 30: Munich, Germany, Garage Deluxe
Nov 02: Cologne, Germany, Werkstatt
Nov 03: Brussels, Belgium, Japan Expo
Nov 05: Vienna, Austria, Replugged
Nov 07: Lyon, France, Blogg Cafe
Nov 08: Luxembourg, LU, Rock Box
Nov 09: Paris, France, Covent Garden Studios
Nov 10: Gent, Belgium, Frontline
Nov 12: Roubaix, France, Bar Live 301

Bővebb infó a bécsi fellépésről:
Helyszín: Replugged – Lerchenfelderstrasse 23, 1070 Wien, Austria
Belépő: elővét: 13 EUR / helyszínen: 15 EUR (jegyek)
facebook event

Everybody Rock’N Roll

Naked To My Soul

Turnéinfó (+ From Yesterday preview) – új verzió!

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB