Főoldal » Hírek, KPop » Ladies’ Code – Horrorisztikus visszatérés [FRISSÍTVE!]

Ladies’ Code – Horrorisztikus visszatérés [FRISSÍTVE!]

ladies_cvode_hateyou

Az eredetileg júliusra tervezett, azonban végül az egyik tag, Zuny lábsérülése miatt elhalasztott visszatérésre már nem sokáig kell várnia a Ladies’ Code rajongóinak. A tervek szerint július 25-én tértek volna vissza a lányok, ám, ahogyan a Polaris Entertainment nyilatkozatából kiderült, a lány térdésrülése igencsak komolynak bizonyult, emiat kényszerültek a halasztásra.

A múlt hónap végén azonban megjelent az első teaser, amelyeből nem csak az új koncepció, de végre a dal címe is kiderült. Az új nóta a Hate You lesz és a teaser alapján a hozzá készült kis videó igencsak horrisztikusra sikeredett.

A néhány nappal később megjelent második teaser már nem a tortába sütőtt babákra és más fura dolgokra koncentrál: ennek középpontjában egy fiatal fiú áll, aki a hírek szerint a HIVE nevet viseli és ő maga is debütálás kapujában áll.

A tegnapi nap folyamán aztán megjelent a harmadik, eddig utolsó teaserük is, amely ugyan még mindig tele van babákkal, de már több felvételt mutat be a lányokról. Mindemellett pedig kiderült a visszatérés végleges időpontja is, amely augusztus 6-a lesz.

[Frissítés – 2013. 08. 06]

Az elmúlt napokban megjelent teaserek után napvilágot látott a lányok legújabb videója a már korábban emlegetett Hate You című dalhoz. A Polaris Entertainment nyilatkozata alapján a dal beharangozója lesz a későbbiekben megjelenő második mini-albumnak.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB