Főoldal » Hírek, KPop » Kim Jaejoong (JYJ) – 2013 Kim Jae Joong 1st Album Asia Tour Concert

Kim Jaejoong (JYJ) – 2013 Kim Jae Joong 1st Album Asia Tour Concert

Alig 2 hete láttak napvilágot a hírek Jaejoong új albumáról, amelyet októberre ígért a kiadó (a lemezről bővebben itt olvashattok.) máris új információkkal van tele a média.

A “2013 Kim Jae Joong 1st Album Asia Tour Concert” nevet viselő első Ázsia turné óriási figyelemnek örvend, mind Koreában, mind a tengerentúlon. A koncertsorozat nyitányaként az első két koncert a szöuli COEX-ben, 14 000 rajongó előtt kerül megrendezésre november 2-3-án. A jegyrendelés október 8-án kezdődött, amikor is az Interpark szerverei leálltak a hirtelen rohamtól, mintegy 15 perc alatt elfogyott az összes jegy a koncertekre!A turné menetrendjére már felkerült két japán időpont is, pontosabban november 15-16-a, amikor a JYJ Jaejoongja Yokohamába látogat majd, hogy fergeteges koncertet adjon összesen 60 000 rajongó számára. A yokohamai koncertek sikerességét előre vetítheti, hogy annak ellenére, hogy az együttes nem szerepel japán műsorokban az előző yokohamai koncert során az összes jegy elkelt és hihetetlen mennyiségű jegyelőrendelést adtak le az eseményre.

A kiadó szeptember végi nyilatkozata szerint az október végén megjelenő album félig már készen is van/volt, amelyen megannyi zeneszerző és énekes is együttműködik Jaejoonggal. Az album egyik dalát korábban megjelenteti a kiadó, méghozzá október 15-én, kedden!
Mint korábbi cikkünkben említettük, és amelyre a teaser fotó is utal, az énekes a rockosabb vonalat viszi tovább és az új zenei anyag miatt is a turné célja az újrateremtése egy olyan rock fesztiválnak, amely összehozza a hallgatóságot, átadja vagy feléleszti azt az igazi rock fesztiváli hangulatot mindenkiben.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB