Főoldal » Hírek, KPop » Kim Hyun Joong: Round 3 mini-album (+új MV Jay Park közreműködésével!)

Kim Hyun Joong: Round 3 mini-album (+új MV Jay Park közreműködésével!)

kimhyunjoong_round3cRound 3 címmel adja ki harmadik mini-albumát Kim Hyun Joong, akit szólómunkái és tévésorozatos szereplései mellett elsősorban onnan ismerhetünk, hogy ő az immár évek óta pihenő, de a maga idejében meghatározó szerepet játszó fiúcsapat, az SS501 vezetője és fő rappere. Nomeg ő is azok közé tartozik, akik párhuzamosan építik a karrierüket Japánban és Koreában és miután a szigetországban június 5-én jelentkezett legutóbb új kislemezzel (Tonight), most újra otthon aktivizálja magát.

Az új kiadványon összesen hat szám szerepel majd, melyek közül az elsőben Jay Park, a másodikban pedig Dok2 működik közre és mindkét dalt az a Steven Lee írta, aki mind Japánban, mind Koreában a legfoglalkoztatottabb zeneszerzők közé tartozik és többek közt olyanokkal dolgozott, mint a SHINee, az FTIsland, az SNSD és az f(x), valamint szinte az összes Johnny’s csapat, köztük a Kis-My-Ft2 és Kat-Tun (nomeg persze annak idején az SS501 lemezein is sokat dolgozott).

A kiemelt dal, az Unbreakable ma debütál mind digitális kislemezként (egy instrumentális verzióval kiegészítve), mind pedig a youtube-on, MV-ként és ezutóbbit alább természetesen meg is nézhetitek a kiadványhoz készült promóképekkel együtt. Maga a mini-album pedig 22-én kerül majd a boltokba.

kimhyunjoong_unbreakableUnbreakable (2013.07.18)
01.Unbreakable feat. Jay Park
02.Unbreakable (instrumental)

Round 3 (2013.07.22)
01.Unbreakable (ft. Jay Park)
02.Your Story (ft. Dok2)
03.예전처럼 (As Before)
04.Gentleman
05.I’m Yours
06.Let’s Party

Unbreakable feat. Jay Park MV

kimhyunjoong_round3b

kimhyunjoong_round3

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB