Főoldal » Hírek, JPop » Jön a JINTAKA! Azaz Jin Akanishi és Takayuki Yamada közös agymenése! [Frissítve videóval!]

Jön a JINTAKA! Azaz Jin Akanishi és Takayuki Yamada közös agymenése! [Frissítve videóval!]

jintaka01

Jin Akanishi még április elsején hülyéskedett az egyik haverjával, Takayuki Yamadával, amikor kiposztoltak egy közösen énekelgetős képet, azzal a kommenttel, hogy aznap jelenik meg a közös, Choo Choo SHITAIN című kislemezük. És itt álljunk is meg egy pillanatra, mielőtt tovább megyünk, csak, hogy jobban érthető legyen ez az egész: Yamada nem csak valami random haver, hanem egy ismert és elismert színész, a fiktív cím pedig utalás az EXILE előzmény ZOO Choo Choo TRAIN című egykori sikerdalára, amit később persze az EXILE (meg még ki tudja ki mindenki más) is feldolgozott.

No, szóval ez a kis poén a rajongóknak tényleg elég vicces lehetett (be is gyűjtött a poszt bő 38ezer like-ot) és valószínűleg Jin és Takayuki privátban tovább poénkodott a dologgal… egészen addig, míg végül úgy voltak vele, hogy “aaah, te, haver, adjunk már ki tényleg egy közös számot ezen a címen!!!” És megcsinálták. Szeptember 21-én, JINTAKA név alatt érkezik a kislemez, lesz hozzá PV, meg instrumentális verzió, hogy lehessen karaokézni is, a két híresség meg a megjelenéseknél szokásos promóciós szövegek helyett már előre is elnézést kér a rajongóktól, hogy hát ők nem tudtak mit csinálni, nekik choochoozni kellett és a végeredményért előre bocsi és ők szóltak előre és nem vállalják a felelősséget semmiért. Szóval asszem kezdhetünk mi is félni, hogy mi lesz ebből… egyelőre itt a borító, a tracklista, meg bónusznak az eredeti instagramos kép, aztán majd ha felbukkan valami videó vagy preview, akkor még frissítünk!

jintaka02 jintaka03

Choo Choo SHITAIN
2016.09.21
01. Choo Choo SHITAIN
02. Choo Choo SHITAIN (Instrumental)

DVD
01.Choo Choo SHITAIN [Music Video]
02.Choo Choo SHITAIN [Behind The Scene]
03.Choo Choo SHITAIN [Spin Off Version] (Limited Edition Only)

jintaka_jinstagram

Frissítve (szept 11): Megérkezett a dal és a videó és hát… pont olyan agybeteg lett a japán hangutánzó szavakból építkező szövegével és suttyó EDM zenéjével, mint amilyet reméltünk / amitől féltünk (ízlés szerint választható)!!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB