Főoldal » Hírek, JPop » J Soul Brothers: Mad Max vs Slash! [Frissítve a PV-kkel!]

J Soul Brothers: Mad Max vs Slash! [Frissítve a PV-kkel!]

jsoul_storm_promo

Az utóbbi egy-két évben a legizgalmasabb JPop csapatok egyikévé váló, az Exile Tribe kötelékébe tartozó J Soul Brothers áprilisban duplázni fog: először kihoznak egy balladát (Starting Over) 15-én, majd mindössze egy hétre rá újabb kislemezzel jelentkeznek, ami két dolog miatt is különösen izgalmasnak igérkezik. Az egyik, hogy a tempós, rockos beütésű címadó dalhoz (Storm Riders) egy élő legendát, a volt Guns’n’Roses gitáros Slash-t nyerték meg vendégzenésznek. A másik pedig a számhoz készült videó… amihez egyelőre még csak egy előzetes jelent meg, de már ebből is kiderül, hogy a klipet az idén új (erősen évfilmje díj esélyes) folytatással megtoldott moziklasszikus, a Mad Max ihletett és, ahogy az Exile Tribe PV-khez hasonlóan itt sem spóroltak a költségvetéssel. Szóval hamarosan érkezik tőlük egy adagnyi extra-látványos, poszt-apokaliptikus autós őrület, de addig is itt az említett preview, nomeg a tudnivalók a kislemezekről:

J Soul Brothers from Exile Tribe: Storm Riders feat. Slash – PV preview

Frissítve (ápr 7): Megérkezett a PV (igaz, ez még nem a teljes verzió, az egyelőre csak a japán zenei tévéken megy, meg a kislemezes DVD-n szerepel majd) és pont olyan látványos, ahogy az előzetes alapján várható volt.
Frissítve (ápr 8): No, a rövid verzió helyett most már itt a teljes PV! (Ha lassú lenne, akkor alatta azért megmaradt a youtube-os short version is.)

jsoul_storm_cd jsoul_storm_dvd
jsoul_storm_onecoin jsoul_staringover

Starting Over
2015.04.15
01.Starting Over
02.Starting Over (Instrumental)

Strom Riders
2015.04.22
01.Storm Riders feat. Slash
02.J.S.B. DREAM
03.Storm Riders feat. Slash (Instrumental)
04.J.S.B. DREAM (Instrumental)

DVD (Limited Edition)
01.Storm Riders feat. Slash PV

Frissítve (május 7): Kicsit váratlanul, de a kislemez másik dalához is befutott egy PV… ráadásul megint az extra-látványos fajtából:

J Soul Brothers from EXILE TRIBE: J.S.B.DREAM

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB