Főoldal » Hírek, KPop » Infinite – One Great Step Európában

Infinite – One Great Step Európában

Minden európai k-pop rajongó óriási örömére végre valahára napvilágra kerültek az európai Infinite turné időpontjai.

Még júniusban jelentette be a Woolim Entertainment Google+ fiókján keresztül, hogy a 7 tagú együttes, az Infinite világ körüli turnéra indul. A ‘One Great Step’ nevet viselő koncertsorozat nyitányaként augusztus 9-10-én lépett színpadra a 7 srác méghozzá a szöuli közönség előtt. Augusztus óta sorra vették az országokat a fiúk, Hong Kong, Indonézia, Japán, Thaiföld, Szingapúr, Tajvan, Kuala Lumpur, Kína, Amerika, Peru. Ám október elején végre napvilágot láttak a hírek, hogy az Infinite az OGS keretén belül valóban ellátogat Európába, pontosabban Londonba és Párizsba.

A londoni koncert november 27-én szerdán lesz az Eventim Apolloban. (A belső felépítését a stadionnak itt találjátok.) Az ifnt7.com információ szerint a jegyek a livenation.co.uk és a ticketmaster.co.uk fogja árusítani, amely október 18-án londoni idő szerint reggel 9kor kezdődik.

A párizsi koncert december 1-én vasárnap kerül megrendezésre a L’Olympiaban. A jegyárusításért a livenation.fr felel, amelynek kezdőidőpontja szintén október 18-án kezdődik párizsi idő szerint reggel 10 órakor.

Infinite rajongók, izgatottak vagytok már? Esetleges további információkkal a cikk folyamatos frissítésre kerül.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB