Főoldal » Hírek, KPop » Epik High – A nagy visszatérés!

Epik High – A nagy visszatérés!


Az elmúlt időben látott napvilágot a hír, hogy az Epik High 3 éves hallgatás után visszatér!

Október 19-ére ígérik a nagy visszatérést, azt követően, hogy Mithra teljesítette katonai szolgálatát nem is olyan régen. A lemezt, amely a 7. albuma lesz a 3 tagú együttesnek,  érdekesebbé, még ígéretesebbé teheti egyrészt a hosszú szünetet követő új megjelenés, valamint egy közös szám Lee Hi-vel (klikk a dal előzeteséért), valamit egy másik dal a híres lánybanda, a 2ne1 egyik remek hangú énekesnőjével, Park Bom-mal.

Az album 3 hónappal később érkezik, minthogy Tablo aláírt a YG Entertainmentnél, mint szóló énekes, de annak ellenére, hogy a srácok szigorú arckifejezéssel láthatóak a megjelentetett album fotón, megmutatták viccesebb oldalukat is, mint a Micky egér fülek, mindannyiuk fején.

A rajongók először azokra a fotókra figyeltek fel, melyeken olyan YG Entertainment-es előadók, mint Seungri és Tablo “Don’t Hate Me” feliratot tartanak és a spekulánsok már ekkor is biztosra vették, hogy ez valemelyik énekes/énekesnő promóciós kampánya egy megjelenő albumhoz. De a titokra, hogy a “Don’t Hate Me” felirat az Epik High visszatérése utal, végül csak október 17-én fény derült. A 99 címen megjelenő albumon a két promószám egyike lesz a feliratként is szereplő dal, a másik pedig az “Up” című szám lesz, amelyben Park Bom működik közre. Az ötlet egyébként PSY-tól származik, hogy segítsék az Epik High promóciós munkáját.

Ami még érdekesség a megjelenő zenei anyag kapcsán, hogy az egész albumon a zeneszerzési munkák Tablo nevéhez fűződnek, illetve a produceri munkákat is ő látta el, olyan hírességek segítségével, mint CHOICE37, Choi Pil Kang, DEE.P, és más producerek a YG Entertainmenten belül.

A tracklist a következő:
1. Up [ft. Park Bom]
2. Don’t Hate Me
3. A Word That Shouldn’t Be Said When In Love
4. It’s Cold [ft. Lee Hi]
5. Regrettable [ft. Gaeko of Dynamic Duo]
6. Move Out of the Way
7. Villain
8. Ghost
9. Kill This Love
10. New Beautiful

A ’99′ október 19-én kerül nyilvánosságra online, míg a boltokba 23-án kerül, amely egyben az együttes fennállásának 9. évfordulója lesz!
A további hírekről (előzetesek, promóképek, videoklipek), a megjelenésükkel folyamatosan tájékoztatunk minden érdeklődőt!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB