Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » D – ősszel jön az új album! [Frissítve, videóval!]

D – ősszel jön az új album! [Frissítve, videóval!]

d wonderland savior band

Kisebbfajta szünet után tavaly ősszel tért vissza a D, akik azóta egy újabb kislemezzel is előrukkoltak (ASAGI meg még szólózott is egyet), most pedig végre a várva-várt új albumot is bejelentették! A kezdeti vámpíros-metálos tematikától egyre inkább az “Alíz Csodaországban” világa felé sodródó zenekar idén ősszel fogja kiadni nyolcadik nagylemezét Wonderland Savior címmel. Egyelőre a pontos részleteket (dátum, tracklista stb.) még nem tudni, hacsak azt nem, hogy ASAGI-ék a fodros-tiritarka ruhákat steampunk stílusra szabták át – ez azért valamennyit már átadhat az album világából.

A Wonderland Savior lemez előtt a srácok még turnéznak egyet Japánban július 16-tól augusztus 29-ig, amelyet szintén az album címével fémjeleznek (lehet, hogy játszani fognak új szerzeményeket is?), és külön érdekessége a koncertkörútnak, hogy egy limitált kislemezt is megjelentetnek erre az alkalomra! A Himitsu kessha K club c. egyszámos korongot csak a turné állomásain lehet majd megvásárolni, a záró koncertre pedig még egy spéci extra változattal is készülnek. A dal egyébként nem lesz rajta az őszi albumon, úgyhogy tényleg elég exkluzív dologról van szó!

d-wonderland-savior-cover

FRISSÍTÉS: Immár minden részlet napvilágot látott a közelgő lemezről! A Wonderland Savior c. album október 26-án kerül majd a japán boltokba, háromféle változatban: limitált Type-A (CD+DVD) és Type-B (CD+DVD), illetve regular (CD bónusz számokkal). Előbbi limitált verzió DVD-s extrája a címadó dal videoklipje és annak werkfilmje lesz, utóbbin pedig a banda 13. évfordulós koncertjéről lesznek részletek. Alap esetben maga az album tizennégy dalt tartalmaz, ehhez a regular Type-C kiszerelés három koncertfelvételt ad hozzá. Íme a pontos tracklista és a borítók, lentebb pedig megnézhetitek a klip előzetesét és a lemez anyagába is belehallgathattok.

01. Dream in Dream (Instrumental)
02. Getsuei no Orgel
03. Wonderland Savior ~Taiyou to tsuki no haguruma~
04. Keep a secret ~Boushiya no yuuutsu~
05. Kaiou kujiratou kimou kaihin yumetama koujou
06. Fuchsia Pink to Framboise no kenban
07. Egg Supremacism
08. HAPPY UNBIRTHDAY
09. Schrödinger no muyuubyou to Jackalope no tsue
10. Psychedelic Horror Show
11. MASTER KEY
12. Underground Revolution ~Hangyaku no Melody~
13. Mizutamari no sora ~Dodo hikouki~
14. Nanairo kakumei

Type-C bonus
15. HAPPY UNBIRTHDAY (LIVE / WS TOUR “your voice” EDIT MIX)
16. MASTER KEY (LIVE / WS TOUR “your voice” EDIT MIX)
17. Wonderland Savior (LIVE / WS TOUR “your voice” EDIT MIX)

FRISSÍTÉS: Úgy tűnik, hogy a kiadó valamiért levette az album-belehallgatós videót. Amint észrevesszük, hogy újra feltöltötték, ismét belinkeljük!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB