Főoldal » Hírek, KPop » CROSS GENE – Időtlen jövő

CROSS GENE – Időtlen jövő

2012. június 7-én debütált az eddigi talán legnemzetközibb fiúbanda, a CROSS GENE a ‘Timeless – Begins‘ című albummal. Amuse Korea és Universal Music co-produkciós formációja mind koreai, mind kínai és japán tagot/tagokat is magába foglal. A CROSS GENE eszményi kompozíciója a legjobb koreai, kínai, japán gének találkozásának, alkotva egy tökéletes csapatot, amelyet a banda neve is tükröz.

A tagok neve sorra látott napvilágot. Japán vonalat a leader, Terada Takuya (Gorgeous Gene) képviseli, aki mint model-színész ismertebb, illetve szerepelt a ‘Dream Team’ variety-ben.

A kínai felét a bandának J.G. (Gao Jia Ning – Destiny Gene) és Casper (Wild Chic Gene) alkotják, utóbbi modellként és CF színészként is ismert.

A koreai vonalat Shin Won Ho (Presh Gene), Kim Sang Min (Organic Gene) és a maknae Kim Yong Seok (Mypace Gene) közös erővel biztosítják. Shin drámákban és reklámokban is szerepelt már, amellyel már bérelt egy helyet a köztudatban. Sangmin szintén zenész kifejezéssel élve hasonlóképpen remekelt már, mint színész és modell egyaránt, akárcsak Shin.

A debüt-albumon az alábbi hat szám volt:

“TIMELESS – BEGINS”

1. One Way Love
2. Sky High
3. For This Love
4. La-Di Da-Di
5. My Lady
6. La-Di Da-Di  (Inst.)

Az albumból egyébként készült egy limitált verzió is, amelyhez a Swarovski Elements társult a formációhoz, egy különleges borító elkészítése erejéig, amelyen a CROSS GENE logóban apró Swarovski Elements kristályok voltak.

Album cover fotózás:

 

A fő promószám a “La-Di Da-Di” a producer, DJ Frank E munkája, aki nem kisebb nevekkel dolgozott már együtt, mint Justin Bieber, Chris Brown, Flo Rida, Kanye West, the Black Eyed Peas és Eminem. A koreográfia pedig Kento Mori nevéhez fűzödik, aki segédkezett már Madonnának, Ne-Yo-nak és Chris Brown-nak is. A számhozz az MV is hamar megjelent, amely a rajongókat egyszerűen lenyűgözött. A video egyébként Cho Soo Hyun produceri munkája, akinek a neve f(x) “Pinocchio“, a Wonder Girls “Be My Baby“, SHINee “Sherlock“, és a még anno 5 tagú TVXQ “Mirotic” zenei videojához is fűződik.

CROSS GENE – La-Di Da-Di MV:

 

A srácok június 14-én debütáltak zenei műsorban, elsőként az ‘M! Countdown’-ban, a június 7-ei AX-Hall-ban tartott rendezvényt követően.
A promóciós időszak során, nem csupán fellépésekre jártak a srácok, de modellként is aktívan tevékenykedtek. Nem kisebb felkérések miatt álltak kamera elé, mint a Nylon, Vouge Girl magazin, NBA – őszi-téli kollekció -, Elle Girl, Sure. (A fotókat lent találjátok!)

 BTS – Nylon:

Minden fotózást követően a nyilatkozatok alapján, az összes cég teljesen elégedett volt a srácokkal, illetve mind egyetértettek a fiúk ártatlan, kisfiús, de mégis karizmatikus, férfias megjelenéséről és kisugárzásáról.

Elle Girl photoshoot:

 

Az őrült menetelés azonban nem áll le, ugyanis nem sokkal a japán fanmeeting és debüt (augusztus 12 ) után a fiúk gőzerővel készültek és készülnek egy új korong megjelenítésére Japánban.
Az album várhatóan a ‘TIMELESS-FUTURE‘ címet viseli és 7 számot, az összes eddig kiadott zenei anyag japán verzióját tartalmazni fogja egy vadonat új dal kíséretében.

TIMELESS-FUTURE‘

1. La-Di Da-Di (Japanese Ver.)
2. Sky High (Japanese Ver.)
3. One Way Love (Japanese Ver.)
4. For This Love (Japanese Ver.)
5. New Days
6. La-Di Da-Di (Instrumental)
7. New Days (Instrumental)

Októberben jelent meg egy kiadvány az előkészületekről, illetve ma, november 11-én került nyilvánosságra, egy rövid-klip a “For This Love” című szám MV-jához, amely főként a koreográfiára koncentrál.

Fanmeeting:

For This Love rövid MV:

A továbbiakról folyamatosan frissítjük a híreket.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB