Főoldal » Elektronika, Hírek, Japán, JPop » Moshi Moshi Nippon: Capsule, Tempura Kidz, Boom Boom Satellites, Charisma.com, World Order & Cheeky Parade Párizsban! [Frissítve!]

Moshi Moshi Nippon: Capsule, Tempura Kidz, Boom Boom Satellites, Charisma.com, World Order & Cheeky Parade Párizsban! [Frissítve!]

Az már most látszik, hogy az idei évben is elég erős a felhozatal Európába látogató japán előadók szempontjából (csak a mai napra három ilyen hír jutott!), de az egyik legnagyobb dobás egyértelműen a párizsi Moshi Moshi Nippon fesztivál lesz októberben, ahova elképesztően erős fellépő névsort sikerült összehozniuk a szervezőknek: Capsule, m-flo, Tempura Kidz

Azaz a megszokott rock, pop, idol előadók helyett a klubbarát, party-party vonalra mentek rá a rendezvény programfelelősei és hát lássuk be, ezt ennél jobban képtelenség lett volna teljesíteni. A Moshi Moshi Nippon egyébként is egy nagyon izgalmas kezdeményezés, mely a japán popkultúrát hivatott terjeszteni világszerte és idén 8 állomásos világkörüli körútra indul az általuk szponzorált rendezvény és ezek közül ami minket érint az London és Párizs (az előbbiről egyelőre még nincs bővebb infó). A párizsi fesztivál két napos lesz (október 3 / 4), a helyszín pedig a Le Trianon, jegyeket itt vagy itt lehet szerezni május 20-tól.

Frissítés (júli 5): Míg korábban csak a Le Trianon jegyáruházában volt infó a fellépőkről, most már felkerültek az első infók a Moshi Moshi oldalára is és itt egy kicsit másképpen néz ki  fellépők névsora, szóval kicsit zavaros a helyzet: az m-flo náluk nem szerepel a listában, a helyettük, a Capsule és Tempura Kidz mellé felbukkant két név ellenben megintcsak elképesztően erős: a régi nagy favorit Boom Boom Satellites és az általunk is számtalanszor körberajongott Charisma.com. Akárhogy is lesz végül, mindenképpen álomnévsor. Ráadásul lesznek még további fellépők is, meg ugye még jópár egyéb program.
Frissítés (júli 9): No, közben cserélték az infót, posztert mindenhol, szóval végleges az alábbi névsor!

Frissítés (aug 3): Megvan az utolsó fellépő is: a kimért, szinkronizált tánckoreográfiáiról ismert World Order!

Frissítés (szept 19): Mikor már úgy tűnt, hogy teljes a névlista… hozzácsaptak még egy újabb előadót a névsorhoz! A vasárnapi napra ugyanis bekerült még a Cheeky Parade nevű idol csapat is. A poszt végére hozzácsaptam tőlük is egy videót, plusz alább láthatjátok az updatelt posztert is.
De ezen kívűl is befutott még egy plusz hír, az, hogy gyakorlatilag mindenki számára, aki vett vagy vesz jegyet az eseményre lesz meet + greet az összes csapattal + dedikált ajndékposzter is jár mindnekinek, a Charisma.com, Tempura Kidz és a Cheeky Parade tagjaival fotózkodni is lehet, a Boom Boom Satellites pedig autogramosztogatást is tart! Szóval nagyon durván megpakolták az eseményt extrákkal.

Frissítés (szept 28): A Boom Boom Satellites az egyik tag korházi kezelése miatt sajna lemondta a fellépést. Mivel eléggé utolsó pillanatban történt a változás, így új fellépőt már nem tudtak keresni helyettük, így végül a Charisma.com és a Tempura Kidz dupláz majd és fellépnek mindkét nap.

Szóval a végleges napi beosztás így néz ki:
Október 3:
Capsule / Yasutaka Nakata (Capsule) / Charisma.com / Tempura Kidz / Boom Boom Satellites
Október 4:
Charisma.com / Tempura Kidz / World Order / Cheeky Parade

Moshi Moshi Nippon – hivatalos oldal / FB

moshimoshi2015c

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB