Főoldal » Hírek, KPop » BREAKING: Holtan találták Sullit, az f(x) együttes énekesnőjét

BREAKING: Holtan találták Sullit, az f(x) együttes énekesnőjét

2019. október 14-én holtan találták az f(x) együttes korábbi énekesnőjét, a színésznő Sullit. A riportok szerint a menedzsere értesítette a rendőrséget, miután nem tudott kapcsolatba lépni a színésznővel. Előző nap beszéltek utoljára.

Sulli holttestét egy vidéki ház emeletén találták meg Szongnam városában, Kjonggi tartományban. A rendőrség nem talált idegenkezűségre utaló jeleket, ezért öngyilkosságot feltételeznek. Búcsúlevelet azonban nem találtak.

Sulli Choi Jin-ri néven született Puszanban 1994-ben és 2005-ben kezdett színészkedni, a Ballad of Seodong című sorozatban alakított hercegnőt. Később az SM Entertainment gyakornoka lett, majd 2009-ben az f(x) együttes tagjaként debütált. 2015-ben kilépett az együttesből, hogy színészi karrierjére koncentrálhasson. Játszott többek között a népszerű To the Beautiful You című sorozatban, a Kalózok (The Pirates) című 2014-es történelmi kalandfilmben és a Real című mozifilmben Kim Soo-hyun oldalán. Legutóbb, pár hete, a Hotel del Luna című sorozatban cameózott.

Instagramon több mint hatmillió követője volt, legutóbb két napja posztolt a platformon.

Tags: ,

1 komment

  1. avatar Yuna_Hay says:

    megszakad a szívem, nagyon szerettem ♥

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB