Főoldal » Hírek, JPop » Battle Of Tokyo! LDH boyband összecsapás a Generations, Ballistik Boyz, The Rampage és Fantastics főszereplésével

Battle Of Tokyo! LDH boyband összecsapás a Generations, Ballistik Boyz, The Rampage és Fantastics főszereplésével

Az LDH az elmúlt években négy új fiúcsapatot indított útjára (Generations – 2012, The Rampage – 2017, Fantastics – 2018, Ballistik Boyz – 2019), most pedig egymásnak eresztik őket a június elején elstartolt új projektjük, a Battle Of Tokyo ~Enter The Jr. EXILE~ keretein belül. A Battle a High & Low és a Prince Of Legend nyomdokain járó újabb nagy dobásuk, de elvileg inkább az előbbire hasonlít majd, mivel ezt is általános, multimédiás projektnek szánják. Az első körben hat videoklip és dal jelenik meg, melyekben a csapatok kettesével kerülnek szembe egymással, majd jön egy ezekből a dalokból összarakott CD, plusz az élő fellépések, de később elvileg viszik majd tovább más formátumokban is a Tokió fiktív verziójában játszódó sztorit. A High & Low esetében volt minden: tévés sorozat, mozifilmek, manga, de még tematikus étterem is, meglátjuk, hogy ez az új projekt meddig jut majd.

Az első körben, amihez június 2-án jöttek ki a videók a Generations és a The Rampage, valamint a két legfrissebb csapat, a Fantastics és a Ballistik Boyz “csapott össze”, tegnap pedig megérkezett a második kör is, amiben Generations vs. Ballistik Boyz és The Rampage vs. Fantastics volt a felállás. A dalok, ahogy várható volt a JPop, hip-hop és clubpop hatásokat keverik hol egyik, hol másik irányba eltolódva. A CD július harmadikán jelenik meg, előtte azonban jön még egy utolsó kör két klippel, az eddigieket pedig, a még áprilisban kijött előzetessel együtt pedig megnézhetitek alább:

Battle Of Tokyo ~Enter The Jr.EXILE~
2019.07.03
01.SHOOT IT OUT / GENERATIONS vs THE RAMPAGE
02.Dead Or Alive / THE RAMPAGE vs BALLISTIK BOYZ
03.Supersonic / GENERATIONS vs FANTASTICS
04.SHOCK THE WORLD / FANTASTICS vs BALLISTIK BOYZ
05.MIX IT UP / THE RAMPAGE vs FANTASTICS
06.BREAK DOWN YA WALLS / GENERATIONS vs BALLISTIK BOYZ

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB