Főoldal » Feature, Hírek, Japán, Rock » A One OK Rock Budapesten!!! [Frissítve!]

A One OK Rock Budapesten!!! [Frissítve!]

Igen, igen, nem tévedés: a One OK Rock Budapesten lép fel!! Szerdán megérkezett a csapat legfrissebb nagylemeze, ma pedig jött a bejelentés, hogy európai turnéra indulnak… ami első alkalommal Budapestre is eljut! A helyszín a Dürer Kert lesz, az időpont május 19, a jegyértékesítés pedig a Tixán startol február 22-én délelőtt 10-kor. Első körös elővétben 8500-ért, utána pedig egy ezressel drágábban, de lesz VIP jegy is 42900 Ft-ért. Szóval pénztárcákat izzítani, megvan a késő tavaszi kötelező program!

Frissítve (feb 22): Ahogy az várható volt (azok után meg pláne, hogy a legutóbbi turnén kb. százan mentünk itthonról ki a bécsi fellépésre) a koncertre órák alatt elfogyott szinte minden jegy, a koraesti infó szerint online már nincs jegy, csak a Dürer Kertben marad még kb. 50 darab. És feb 23 délutánra azok is elfogytak, szóval már csak VIP jegyből van valamennyi.

One OK Rock
2019.05.19
Dürer Kert (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)
fb event
jegyek @ tixa.hu
kedvezményes ár: 8.500 Ft (a készlet erejéig)
normál ár: 9.500 Ft
VIP: 42.900 Ft, ami tartalmaz:
– 1 belépőt
– személyes találkozó a zenekarral
– VIP pass és passtartó
– One OK Rock csuklószorító
– korai belépés
elővétel kezdete: február 22., 10:00

2019.05.08 -UK, Manchester: O2 Ritz Manchester
2019.05.10 – UK, London: The Roundhouse
2019.05.12 – Netherlands, Tilburg: 013 Poppodium
2019.05.13 – Germany, Cologne: Carlswerk Victoria
2019.05.14 – Germany, Berlin: Huxleys Neue Welt
2019.05.15 – Poland, Warsaw: Hala Kolo
2019.05.17 – Austria, Vienna: Gasometer
2019.05.19 – Hungary, Budapest: Dürer Kert
2019.05.20 – Czech Republic, Prague: Lucerna Velky Sal
2019.05.22 – Germany, Munich: Tonhalle
2019.05.23 – Italy, Milan: Fabrique
2019.05.24 – Switzerland, Zurich: X-TRA
2019.05.26 – France, Boulogne-Billancourt: La Seine Musicale

4 komment

 1. avatar Péter says:

  Hogyan lehet így megszervezni egy ilyen koncertet?
  Pár nap alatt elfogy az összes jegy és még kb. ennyi fogyna el. Miért nem lehet egy normális befogadású helyszínre szervezni?

  Várható, hogy a szervezés elrakja olyan helyre ahol még 2x vagy 3x ennyien elmennek? Vagy inkább lemondanak a plusz bevételről?

  • avatar Case says:

   Úgy lehet így megszervezni egy koncertet, hogy szinte egyáltalán nincs a városban nagyobb helyszín. A koncert időpontjában az egyetlen nagyobb, zárt klub, ami nyitva van egyáltalán az Akvárium, de náluk aznapra már van program. Onnantól kezdve nincs semmi más az Aréna és Budapest Park féle helyekig, amik viszont sokezresek és bőven túl nagyok (és ezzel együtt drágák) ehhez a koncerthez. Koncerthelyszínek szempontjából borzalmasan szarul áll ez a város és ezt nem a szervezőkön kell számonkérni, akik rohadt sokat dolgoznak azért, hogy egyáltalán eljöjenek idáig a zenekarok, mert ők semmilyen szinten nem tehetnek róla.

   Ha pl. a Petőfi Csarnok nem úgy lett volna bezárva a Városliget letarolása miatt, hogy nincs semmi helyette ami hasonló méretű, akkor már sokkal kevesebb gond lenne az 1000 és 10000 fő közti koncertek elhelyezésével.

   • avatar Péter says:

    Ez tényleg elég szomorú. De sajnos a szervezőkön kívül máson nem tudom számon kérni azt, hogy egy ilyen keresletre nincs megfelelő hely (gondolom az ő feladatuk megfelelő hely keresése és ha mondjuk nincs akkor többi szervezővel karöltve tenni azért, hogy legyen).

    Pár óra alatt elfogytak a jegyek, tényleg nincs semmi esély arra, hogy felmérjék a potenciális igényt? Pl jegyfoglalás esetleges helyszín módosítással. Régen még a Syma csarnokban is volt koncert (Gackt – YFC talán), ott talán van 2500ig és 5000ig is hely. Esetleg másik Városban keresni helyszínt vagy cserélni másik helyekkel, ha kiderül, hogy ott közel sem lesz kihasználva a hely? Megértem, ha x hét vagy 1-2 hónap alatt sold out lesz, de ez egyértelműen alulbecsült.

    Természetesen az egészet visszavonom, ha nem profitorientáltan csinálják, hanem csak hobbyból, mert szeretik ezt a műfajt. Ha pedig profik akkor igen is elvárom, hogy mindent megtesznek azért, hogy ne x óra alatt legyen sould out egy koncert.

    Vagy marad Bécs (legutolsó Müncheni autós kiruccanás után már nem is tűnik vészesnek).
    Legrosszabb esetben előveszem a gitárom és majd játszok a zenéikre, hogy pótoljam a kiesett eseményt… xD

    • avatar Case says:

     Nem, a szervezőkön (a New Beat, az egyik legjobb és profibb koncertszervező csapat az országban) semmilyen szinten nem lehet számokérni, hogy nincs megfelelő helyszín a városban.

     Egyébként felvetődött, hogy szervezünk közös buszos kiruccanást a pénteki bécsi koncertre (ahogy pl. a müncheni Gazette-re is szervezünk / szerveztünk már többször), csak nem tudjuk mennyire lenne rá igény.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB