Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » WING WORKS – új kislemezek! [Frissítve, videóval!]

WING WORKS – új kislemezek! [Frissítve, videóval!]

WING WORKS TRINITY41530Habár RYO:SUKE a lemezkiadás terén tavaly óta nem volt túlzottan aktív (csak néhány koncerteken kapható ez-az figyelt be, illetve egy limitált DVD), úgy tűnik, végre elérkezettnek látta az időt újabb WING WORKS anyagok megjelentetésére!

A fő kiadvány a május 27-én (azaz jövő héten) boltokba kerülő RAVVE OF MY TRINITY c. kislemez lesz, amely TYPE-α (CD+DVD) és TYPE-β (csak CD) kiszerelésben is napvilágot fog látni. Külön érdekesség, hogy a DVD-s változat egy dokumentumfilmet tartalmaz a WING WORKS párizsi fellépéséről, amelyre még idén februárban került sor. Lentebb már bele is hallgathattok/nézhettek a jóságba!

További örvendetes hír, hogy RYO:SUKE júniusban egy iTunes-on megvásárolható digitális kislemezzel is elő fog rukkolni. Ennek Burn your soul lesz a címe, és valószínűleg egy szem dalt takar. És ha még mindig nem lenne elég az újdonságokból: a következő “tényleges” kislemezre (címe: IKAROS) júliusban lehet számítani! Szólunk, amint több információt megtudunk róla!

FRISSÍTÉS: És már meg is érkezett a hiper-szuper új klip, ráadásul angol felirattal!

FRISSÍTÉS: Mint ahogy azt bizonyára tapasztaltátok, a Burn your soul mégsem jelent meg júniusban, ellenben RYO:SUKE nemrég feldobta a hivatalos csatornára a teljes számot demó verzióban (engesztelésképpen?). Azóta már azt is lehet tudni, hogy a végleges nóta megjelenése valamikor júliusban lesz. Szintén ebben a hónapban lát napvilágot a project következő kislemeze, az IKAROS, mégpedig július 29-én. Kicsit visszafogottabb a tracklista a megszokotthoz képest: az egyetlen új dal a címadó lesz, azon kívül pedig csak egy koncertfelvételt tartalmaz a kiadvány, de az legalább a FIXXTION BOY című, korábban amúgy is nagyon limitált terjesztésű szám. Addig is hallgassátok a digitális single demóját, megszokott minőség/stílus.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB