Főoldal » Feature, KPop, SoundOfJapan+ hírek » Violet Tree – a koreai pop-rock csapat Budapesten!

Violet Tree – a koreai pop-rock csapat Budapesten!

Október közepén újabb koreai csapat, a helyi kiszenekaros színtér egyik különleges képviselője, a Violet Tree látogat Budapestre! A dallamos pop-rockot némi elektronikával vegyítő zenekar a nagy ügynökségek világán kívül dolgozik, de persze, ahogy Koreában mindenre, úgy rájuk is óriási hatással voltak a K-Pop sztárok. Ennek köszönhetően a saját dalaik mellett a koncertjeiken rendszeresen játszanak feldolgozásokat is az ország legfelkapottabb előadóitól, sőt, az egyik cover dalukhoz, a BTS féle Fake Love-hoz  külön videót is készítettek nemrég! Alább minden infó a koncertről és a zenekarról:

Violet Tree
2018 október 16, kedd
Dürer Kert (1146, Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) / durerkert.com
kapunyitás: 19:00 / kezdés: 19:30
Jegyinfó:
Normál: 3000 Ft
VIP: 9000 Ft (Meet & greet, exkluzív képeslap szett és poszter, közös fotó a zenekarral)
Online jegyvásárlás: szeptember 14, péntek, 16:00-tól a Tixa oldalán!
facebok esemény

A Violet Tree-t 2013 őszén alapította az énekes Jiwon és a basszgitáros Seowoo azzal a célkitűzéssel, hogy zenéjükben elektronikus és rock zenei hatásokat vegyítsenek úgy, hogy a végeredmény valami egyedi és egyben jellegzetesen koreai legyen. Eleinte a csapat tagja volt egy DJ, aki az elektronikus részekért felelt, de idővel újragondolták a hangzásukat és a hegedűs Hyunjin és a dobos Hyuna csatlakozsával alakult ki a végleges felállás és zenei stílus. A dallamos rock és pop elemeket sikeresen ötvözték az ezen műfajokban nem igazán megszokott hangszernek számító elektromos hegedűjátékkel, ami egészen egyedi hangzást kölcsönzött nekik és természtesen felketette a közönség érdeklődését is.

Az első kislemezük, az After 2014 máciusában jelent meg, amit több fesztiválos fellépés követett, az első önálló koncertjükre pedig a 2015 áprilisi EP, a Hedonism kiadása után került sor. A teljes nagylemez, a Loop 2017-ben jelent meg és a hazai koncertek mellett léptek egy merészet és egy orosz ügynökség segítségével maratoni turnéra indultak Oroszországban és környékén. Idén pedig erre kontráznak rá egy még hosszabb turnéval, aminek keretein belül egész Európán bejárják és eljutnak Budapestre is, ahova a SoundOfJapan.hu szervezésében érkeznek!

Violet Tree FB

MVk:

Koncert  videók:

12 komment

 1. avatar Csilla says:

  Lehet tudni, hogy mikortól lehet jegyeket vásárolni az eseményre?

 2. avatar Gulyás Anna Rebeka says:

  Biztos, hogy Dürer-kert? Mert magán a helyszínen elvileg október semmilyen kpop koncert nem lesz.

 3. avatar Sziszi says:

  A Dürer Kert weboldalán miért nincs semmi infó?

 4. avatar Kopcsó enikő says:

  Sziasztok lehet nem ide való de én egyedül mennék :/
  És vip jegyet veszek és azért csak jobb társaságba mint egyedül egy koncert,igy a kérdésem az lenne hogy van e valaki akihez hozzá csapodhatnék ????? xD

 5. avatar Gulyás Anna Rebeka says:

  Én nem értem, hogy mikor van a koncert, mert a Dürer-kert honlapján október 12. péntek van.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB