Főoldal » Goth & Industrial, Hírek, Japán, JRock / Visual kei » VELVET EDEN – áprilisban új mini album és… feloszlás?

VELVET EDEN – áprilisban új mini album és… feloszlás?

velvet eden requiem band

Majdnem pontosan egy évvel az előző kiadványuk után a VELVET EDEN ismét mini albummal jelentkezik! A REQUIEM c. lemez hivatalosan április 27-én kerül a boltok polcaira (ezer példányra limitálva), de aki ellátogat a duó március 12-i Ikebukuro CYBER-beli koncertjére, az már ott vehet egyet a miniből. Maga a kiadvány egy ötszámos CD-t és egy háromszámos DVD-t tartalmaz – utóbbin videoklipek lesznek – , a borítót pedig a grafikusként is dolgozó frontember, DADA rajzolta-tervezte.

Egyúttal úgy is tűnik, hogy ez lesz a VELVET EDEN történetének – vagy jelenlegi fejezetének – utolsó életjele, ugyanis DADA netes nyilatkozatai szerint márciusi fellépésük után végleg (?) feloszlanak. Persze aki jobban figyelemmel követte az énekes közösségi média-profiljait az utóbbi években, az már megszokhatta az ehhez hasonló, végítéletszerű kijelentéseket (volt egy kb. egy éves időszak, amikor többször is ilyesmivel “fenyegetőzött” a művész úr). Mindenesetre most kicsit komolyabbnak tűnik a dolog, legalábbis DADA már megvált a “VELVET EDEN”-től a Facebookos és Twitteres felhasználónevében… Aztán ki tudja, mit hoz még a jövő…

velvet eden requiem coverAddig is megnézhetitek a tavasszal érkező mini album tracklistáját, borítóját, és pár dalt meg is hallgathattok belőle (igazából majdnem az összeset, ilyen-olyan formában).

CD
01. Fetus
02. Eraser
03. Lullaby
04. Sea of Blood
05. Requiem

DVD
01. Street of Alice feat. Senno Knife
02. Toxic queen
03. No.15

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB