Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » VAMPS – kislemez és album októberben! [Frissítve!]

VAMPS – kislemez és album októberben! [Frissítve!]

vamps vampires love band

A VAMPS mostanában eléggé felpörgött – ezt a tendenciát tovább erősíti hamarosan érkező újabb kislemezük, mely után egy vadiúj album is napvilágot lát majd!

Először is, a VAMPIRE’S LOVE c. single október 8-án fog megjelenni, háromféle változatban: limitált Type-A (CD+DVD), limitált Type-B (CD+könyvecske) és regular (CD). A kiadvány a címadó dalon kívül annak zongorás, remix, illetve instrumentális verzóját is magában rejti, az egyes változatok között elosztva. A szám egyébként az Ismeretlen Drakula c. mozifilm japán kópiáján is felbukkan.

A kislemez után pedig jön a banda harmadik albuma (legalábbis ha nem számítjuk a tavalyi nemzetközi best lemezt), amely szimplán a BLOODSUCKERS címet kapta. Az október 29-én megjelenő nagylemez is háromféleképpen boldogítja a rajongókat: limitált Type-A (CD+Blu-ray, spéci digipackben), limitált Type-B (CD+póló+türcsi+egyebek, díszdobozban), valamint regular (ezúttal SHM-CD formátumban). A pontos tracklista még nem ismert, de addig is itt van a fentebb említett kislemezdal előzetese.

FRISSÍTÉS: Megérkezett az album tracklistája és borítója!

vamps bloodsuckers cover01. REINCARNATION
02. ZERO
03. LIPS
04. AHEAD
05. EVIL
06. GHOST
07. VAMPIRE’S LOVE
08. DAMNED
09. GET AWAY
10. REPLAY
11. BLOODSUCKERS
12. THE JOLLY ROGER
13. INSIDE MYSELF

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB