Főoldal » Hírek, KPop » Újabb botrány az SM háza táján – Kris (EXO) beperelte a kiadót ~ [JAVÍTVA!]

Újabb botrány az SM háza táján – Kris (EXO) beperelte a kiadót ~ [JAVÍTVA!]

kpop2014_kris

A Facebook, a Twitter, a weibo… ettől hangos most minden: kitört ugyanis egy újabb botrány, amely ezúttal ismét az SM Entertainment-et érinti. Az EXO kínai leadere, Kris ugyanis a tegnapi nap folyamán pert indított a kiadó ellen embertelen bánásmód miatt. Az elmúlt években már kétszer is előfordult, hogy hasonló  okok miatt kellett pereskedni idolokkal és az ekkora visszhangot kapott. Először a DBSK három tagja nyert pert az SM ellen és ők ezt követően ott is hagyták a kiadót, hogy mindent elölről kezdjenek és JYJ néven újra alakulva azóta is szépen alakítgatják zenei és színészi karrierjüket. Őket Hangeng, a Super Junior korábbi tagja követte, aki szintén 2009-ben fogta perbe őket. Ő szintén megnyerte és Koreából is távozott ezek után.

Most pedig itt egy újabb. A kereset, amelyet Kris benyújtott nagyon hasonló az évekkel ezelőttiekhez és érdekesség még, hogy ugyan az az ügyvéd képviseli majd őt is a bíróságon, aki anno Hangenget is védte. Az iratok a Szöuli Bíróság honlapján hozzáférhetőek, így tehát, ami először pletykának tűnt, az mégis bizonyítást nyert. Ezen kívül annyi bizonyos még, hogy a csapat és Kris között teljesen megszakítottak/megszakadt minden kapcsolat, ami a rajongók körében elég aggodalomra adott okot. Természetesen, a vélemények most is, mint általában, megoszlanak a történteket illetően.

A kiadó annyit azonban még hozzátett, hogy ennek ellenére is folytatják a promóciókat, illetve, hogy a május 23-24-25-re tervezett első saját koncertjüket is megtartják. Hogy Kris-el együtt avagy nélküle, ez még a jövő zenéje. Mindenesetre az Overdose mini album elég szépen teljesít, a fiúk a tegnapi napon már a harmadik díjat nyerték az M!Countdown zenei műsorban, amit a történtekre való tekintettel csak Suho vett át és köszönt meg a rajongóknak.

Hogy mi lesz a vége és hogy vajon a per és annak kimenetele hogyan befolyásolja majd a csapat karrierjét, illetve, hogy ez Kris távozását jelenti-e avagy sem, azt még egyelőre pontosan nem tudni.

[Megjegyzés: A cikk első verziójában tévesen közöltem néhány adatot figyelmetlenségből. Ezúton is elnézést, a hibát javítottam!]

8 komment

 1. avatar Blanka says:

  Nyomorék SM! Én teljesen igazat adok Krisnek….. Nyerje meg a pert, de ne menjen el…. Kérem a magyar kpoppereket, akiknek nem is a szivük csücske az EXO, kommenteljetek mindenhol és induljon a kampány! Emberek, az EXO a tét… Kérlek!

 2. avatar Zsazsa says:

  Hülye SM. Megértem krist, de azért legalább Suho-nak szólhatott volna, mert így a fiúkat teljes kétségben hagyta. És, hogy semmiről nem szólt senkinek és pont a promotálás idejében perelt……….. Krisnek nagyon jó időzítés volt, de az exo-nak nem annyira, szerencsére nem annyira látszódik meg a fiúk teljesítményén, de akkor is aggódok miattuk :(

 3. avatar Prixi says:

  KRIS !! Kris akarjuk! Hajrá Kris! Szeretünk:( <3

 4. avatar Kamiii says:

  Kris megnyerte ??

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB