Főoldal » Hírek, KPop » Új felállásban hamarosan visszatér az SM The Ballad ~ [Frissítve videóval!]

Új felállásban hamarosan visszatér az SM The Ballad ~ [Frissítve videóval!]

final_lineup

Hosszú idő után, februárban visszatér az SM The Ballad. A négy fiú (Jonghyun, Kyuhyun, Jay és Jino) még 2010-ben debütált, de akkor nem létezett túl sokáig a csapat. Most azonban némi tagcsere után ismét visszatérnek. A Jonghyun (SHINee) Taeyeon-al (Girl’s Generation), Yesung-al (Super Junior), Krystal-al (F(x)) és Chen-el (EXO) alkotja majd az új formációt. Egyelőre még nem biztos a megjelenés dátuma, de annyit előzetesen tudni lehet, hogy az új lemez tartalmaz majd egy Taeyeon-Jonghyun, valamint egy Krystal-Chen duettet, illetve hogy Yesung és Taeyeon egy-egy szólódala is helyet kap majd a korongon.

(várható) Tracklist:
1. Breath
2. Blind
3. When I was when you were
4. Set me free

[Frissítés – 2014. 02. 04.]

A korábbiakat kiegészítve az SM Entertainment hivatalos nyilatkozatából kiderül, hogy a csapat második albuma a Breath címet viseli majd és tervezett megjelenése február 13-a lesz. Ezen kívül végre kiderült a teljes névsor is: a korábban már említett öt énekes (Jonghyun, Taeyeon, Krystal, Yesung és Chen) mellett még további három, szintén az SM Entertainment alatt tevékenykedő előadó csatlakozik: Changmin (TVXQ), Zhoumi (Super Junior-M) és Zhang Li Yin (avagy Jang Ri In).

Ezen kívül napvilágot látott a teljes tracklist is: a korong összesen hat dalt tartalmaz majd koreai, illetve kínai, valamint japán nyelven.

(végleges) Tracklist:
1. Dear…
2. Breath
3. I was greedy (Blind)
4. Set me free (Taeyeon solo)
5. One day (Jonghyun&Chen duett)
6. The good and bad (When I was when you were (Krystal&Chen duett)

A lemez érdekessége, hogy a dalok közül kettőt több nyelven is felvettek. Az első, a Breath című nóta, amelynek koreai verzióját Taeyeon és Jonghyun, a kínai verziót Zhang Li Yin és Chen, míg a japán verziót Krystal és Changmin énekelték fel. A másik pedig az I was greedy, melynek japán illetve koreai változatát Yesung-al vették fel még bevonulása előtt, a kínai verzióban pedig Zhoumi hangja csendül majd fel.

[Frissítés – 2014. 02. 07.]

A mai nappal megjelent az első teaser videó a visszatérés előtt. Emellett pedig végre biztossá vált hogyan és milyen ütemben kerülnek majd a nyilvánosságra a dalok.

Február 10: Taeyeon és Jonghyun duett-je, Breath (koreai verzió)
Február 11: Jonghyun és Chen duett-je, One Day
Február 12: Taeyeon szólója, Set Me Free
Február 13: Chen és Krystal duett-je, The Good and Bad (When I Was When U Were), illetve Yesung és Zhoumi dala, I Was Greedy (Blind), valamint a Breath kínai(Chen and Zhang Li Yin) és japán(Changmin and Krystal) verziója.

[Frissítés – 2014. 02. 11.]

Miután nem sokkal korábban megjelent a Breath mini koreai, kínai, illetve japán teasere is, most elérkezett az idő, hogy végre napvilágra kerüljön az első teljes dalt. Ezúttal a Breath koreai verziójáról beszélhetünk, amelyet Taeyeon és Jonghyun előadásában hallgathatnak meg a rajongók.

[Frissítés – 2014. 02. 12.]

Időközben megjelent Chen és Jonghyun duettje, a Breath kínai és japán verziója. valamint Taeyeon szólója, a Set me free is.

[Frissítés – 2014. 02. 13.]

A tegnapi nap folyamán aztán az előzőeket a Breath három különböző nyelvű MV-je követte, illetve maga a mini album, így végre a rajongók hallhatják Chen és Krystal duettjét is, illetve a Blind többi verzióját is.

Koreai verzió ~

Kínai verzió ~

Japán verzió ~

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB