Főoldal » Hírek, Indie-rock, Japán » TsuShiMaMiRe: jön az új album a tavasszal Budapesten is járt csapattól!

TsuShiMaMiRe: jön az új album a tavasszal Budapesten is járt csapattól!

A tavasszal Budapestet is megjárt TsuShiMaMire mostanság Ázsiában nyomott le pár koncertet, hamarosan pedig mennek Amerikába, de közben volt idejük arra is, hogy összehozzanak egy új albumot… pontosabban nem is egyet, hanem… másfelet!

Ezek közül a tényleges új album a NEW címet kapta, utalásként az előző lemez óta a zenekarban történt változásokra, ez lesz ugyanis az első közös kiadvány az új dobosukkal, Maiko-val, akit mi is láthattunk már a pesti koncerten és aki az akkori support dobos státuszból azóta előlépett teljes jogú taggá. Az új anyagon 12 dal szerepel majd, köztük olyan csodálatosnak ígérkező darabok, mint a Lazy Marriage with Kitty Hairs vagy a Tokyo Jellyfish, a megjelenés pedig október 27-re van beidőzítve.

A másik új kiadvány is aznap jelenik meg és ez Yayoi és Mari új mellékprojektjétől érkezik, ami a TsuShiMaGeRu nevet kapta, ugyanis ebben az a Shigeru Toyota a társuk, aki amellett, hogy az Usotsuki Barbie dobosaként ismert, nekik is besegített pár koncerten a Mizue kiválása és Maiko csatlakozása közti időszakban. Szóval esélyes, hogy akkor született az ötlet, hogy csináljanak valamit együtt és a tracklista, nomeg a promókép alapján ez a projekt még a tőlük megszokotthoz képest is kiugróan eszement lesz. Szóval kiváncsian várjuk!!

Ha lesz valami videó, vagy ilyesmi, akkor majd frissítek, addig itt van alább egybeszedve minden infó, ha pedig valaki régebbi TSMMR csecsebecséket akar beszerezni, az klikkeljen át a csapat nemrég bandcamp-re költözött webshopjába!

TsuShiMaMiRe: NEW
2017.10.27
01 Space Elevator
02 Tokyo Jellyfish
03 Crazy for you
04 Don’t you?
05 Hello World
06 Girl’s Talk
07 Parmigiano Reggiano
08 Lazy Marriage with Kitty Hairs
09 Simple
10 One
11 Mr.PUNK 2

TsuShiMaGeRu: TsuShiMaGeRu
2017.10.27
01 Shigeru
02 Gegege Gerucy
03 Cute Boy Shigeru
04 TsuShiMaGeRu
05 Shigeru -1st TsuShiMaGeRu Live ver. –
06 Lie iel iel –TsuShiMaMiRe cover Live ver.-
07 My Brain is Short Cake –“We Love Shigeru” TsuShiMaMiRe cover Live ver.-

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB