Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Tripla adag the GazettE hír: világturnés DVD, youtube és turnézáró koncert!

Tripla adag the GazettE hír: világturnés DVD, youtube és turnézáró koncert!

A the GazettE tagjait is végleg elérte a digitális tartalomszolgáltatási forradalom vagy legalábbis egyszerre két erre utaló bejelentés is érkezett tőlük… előbb ezek, végül pedig a harmadik, ha lehet még érdekesebb hír az idei világturnés megjelenésről!

Az első digitális tartalmas hír, hogy az idei turnézáró koncert, mely the GazettE LIVE TOUR 15-16 DOGMATIC FINAL -shikkoku- LIVE AT 02.28 Yoyogi National Arena First Gymnasium néven futott január 25-től az iTunes-on is megvásárolható lesz, ráadásul nem csak Japánban, hanem globálisan, összesen 58 országban, így természetesen nálunk is! Ez az a koncert egyébként, ami a szokásos DVD / Blu-ray verziókban már november eleje óta kapható a speckó kiadáson a Project:Dark Age-es festmény teljes verziójával… a setlist és a szóbanforgó borító a cikk végén.

A másik, még váratlanabb hír elé pedig annyi, hogy valószínűleg a zenekar összes rajongója átkozta már a csapat menedzsmentjét azért, mert a videóikat soha nem töltik fel online, ha pedig valaki mégis megteszi, akkor azt előbb-utőbb leszedetik… no, ennek mostantól vége, ugyanis beindult a hivatalos Youtube Vevo csatornájuk nemzetközi verziója is! Első körben a Dogma és a Deux klipje volt soron és december, majd január 25-én érkezik a folytatás is, de hogy akkor melyik videókkal, azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre itt lehet rá feliratkozni, alább pedig persze linkeljük a két már online videót is!

A harmadik hír pedig, hogy szintén január 25-én kerül a boltokba DVD és Blu-ray változatokban a csapat idei, világkörüli turnéját dokumentáló World Tour16 Documentary Dogmatic -Trois-, ami a koncertrészletek mellett főleg backstage felvételekből áll majd. Erről sokat ezen túl még nem lehet tudni, egyelőre előzetes és végleges borító sincs hozzá, csak az alábbi preview kép, azt viszont mindenesetre reméljük, hogy ebbe most több anyag jut majd a legtöbb hazai rajongó által célbavett müncheni koncertről, mint amennyi a pár évvel ezelőtti hasonló kiadványra jutott.

gazette_dogmatictrois_pre

gazette_tourfinal2016

the GazettE LIVE TOUR 15-16 DOGMATIC FINAL -shikkoku- LIVE AT 02.28 Yoyogi National Arena First Gymnasium
2017.01.25
1. NIHIL
2. DOGMA
3. RAGE
4. DAWN
5. SLUDGY CULT
6. VENOMOUS SPIDER’S WEB
7. BIZARRE
8. DERACINE
9. GRUDGE
10. GODDESS
11. WASTELAND
12. PARALYSIS
13. LUCY
14. INCUBUS
15. UGLY
16. BLEMISH
17. DEUX
18. OMINOUS
19. UNDYING
20. INSIDE BEAST
21. VERMIN
22. COCKROACH
23. ATTITUDE
24. TOMORROW NEVER DIES
25. 枯詩
26. 春雪の頃
27. LINDA~candydive Pinky heaven~

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB