Főoldal » JRock / Visual kei, SoundOfJapan+ hírek » the GazettE: World Tour13 Documentary DVD előrendelés! [Kiadási dátum változás]

the GazettE: World Tour13 Documentary DVD előrendelés! [Kiadási dátum változás]

gazette_tour13dvdA the GazettE hosszú kihagyás után tavaly ősszel végre újra ellátogatott Európába és erről a rajongók ezrei által várt alkalomról dokumentumfilmet is készítettek, amely, kiegészítve a latin-amerikai turné felvételeivel február végén jelenik meg Japánban (ahogy arról mi is írtunk korábban), Európában pedig egy hónappal később, március 31-én kerül majd a boltokba.

A DVD a hét ország kilenc városát érintő, összesen 20.000 rajongót megmozgató turnésorozatról tartalmaz koncertrészleteket, valamint kulisszák mögötti felvételeket, az egy hónapos csúszásért pedig kellő kárpótlás lesz egyrészt az, hogy az EU verzióhoz angol feliratok is lesznek majd, másrészt pedig, hogy az ár is jóval kedvezőbb lesz, mint a japán kiadásé.

És ami a lényeg: hasonlóan a korábbi Gazette CDkhez és DVDkhez, ennek a kiadványnak is a SoundOfJapan.hu lesz a hivatalos hazai forgalmazója, így természetesen kapható lesz az oldalhoz tartozó webshopban is, ahonnan a mai naptól már elő is rendelhető! Ehhez pedig semmi mást nem kell tenni, mint írni egy emailt a webshop-os címre! Erről kaptok egy visszaigazolást és ezzel bebiztosítjátok, hogy rögtön a megjelenéskor hozzájuthattok egy példányhoz, ráadásul a kedvezményes, elővétes áron.

the Gazette: World Tour13 Documentary DVD
ár: 6500 FT (előrendelve: 6200 Ft!)
kiadó: JPU Records / Sony
hazai forgalmazó: SoundOfJapan.hu
megjelenés: 2014 március 31 (itthon: április első hete)
előrendelés ideje: március 20-ig
európai extra: angol felirat

FRISSÍTÉS (márc 31): A DVD megjelenését az angol kiadó technikai okok miatt 2014 április 17-ére halasztotta. Azaz a DVD az ez utáni napokban érkeznek majd csak meg.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB