Főoldal » Feature, Hírek, JRock / Visual kei » the GazettE: újra Európában!! [Frissítve: buszos jelentkezés március végig!]

the GazettE: újra Európában!! [Frissítve: buszos jelentkezés március végig!]

gazette_2016eu

Alig fél órája érkezett a bejelentés, hogy a the GazettE újfent világturnéra indul és ezen belül természetesen célba veszik Európát is! A turné áprilisban, Mexikóba startol és először az Amerikai kontinens minden zugát végigjárja, majd következik Ázsia és végül, júniusban Európa! Négy ország, öt város, dátumok alább, promóvideó szintén!
(Valamint még annyi, hogy a legutóbbi koncertjük alkalmából is szerveztünk össznépi, béreltbuszos kiutazást, ami olcsóbbra és kényelmesebbre jött ki, mint a repülős, vonatos, menetrendszerű buszos opciók, lehet most is lesz valami hasonló, ez majd még kiderül később.)

A párizsi és a két német koncertre hétfőn, 12:00-kor indul a jegyárusítás.
Regular kategória: 59 euro
VIP kategória (limitált mennyiségben): 149 euro – Korai bejutás, high 5 (pacsi/kézfogás) a csapat tagjaival, Ruki tervezte exkluzív póló, elkülönített VIP részleg a színpad előtt.
Frissítve: Már a bejelentésnél is írták, hogy a jegyárak tartalmaznak majd egy “pre-sale fee” néven futó plusz költséget, amiről mindenki azt hitte, hogy valami 1-2 eurós kezelési költség lehet, a tickets.me-shop szerint azonban a jegyek náluk 66 / 166 euróba kerülnek majd, azaz lényegesen drágábbak, mint ami a bejelentésben szerepel… Plusz Párizssal kapcsolatban befutott még annyi infó, hogy a jegyeket áprilisig csak a b7klan oldalán lehet kapni, utána viszont hozzáférhetőek lesznek a nagy helyi online jegyirodákban (fnac, stb.) is.

__________________________________________________
GAZEHUN BUSZOS UTAZÁS!

Már a zenekar 2013-as turnéjának müncheni állomására is szerveztünk (a SoundOfJapan.hu és a theGazettE Hungary fb csoport adminjai)  közös, össznépi buszos kiutazást, ami nagyon jól sikerült, valamint jópár előnye volt az egyéb kijutási opciókhoz képest: olcsóbb volt, közvetlenül a helyszínhez mentünk és mivel a koncert után azonnal indultunk vissza, nem kellett még szállást is foglalni, valamint a vonat és buszjáratok menetrendjéhez sem kellett alkalmazkodni. És nem utolsó sorban: a fiatalabbaknak is biztonságosabb volt így utazni, nagykorú kísérőkkel, végig a hazai csoporttal maradva.

Az akkori sikeres utazás után természetesen az idei koncertre is szervezünk ilyet és habár az első, közel ötven fős busz a bejelentést követően szinte azonnal be is telt, ha van rá elég érdeklődés, két busszal is tudunk menni. Utóbbira egyelőre várólistás jelentkezést tudunk felvenni március végi határidővel és akkor nézzük majd meg, hogy van-e elég jelentkező ahhoz, hogy (a kedvező árat megtartva) két buszt is tudjunk indítani.

A buszra EBBEN a facebook csoportban tudtok jelentkezni és ott találtok meg minden egyéb szükséges információt is!

__________________________________________________

Jegyárusítás:
Párizs: b7klan.com (VIP + Regular)
Köln & München: VIP & regular tickets: tickets.me-shop.net (VIP + Regular) / konticket.de és metaltix.de (csak Regular jegyek)
Helsinki: Minden infó itt!

the GazettE WORLD TOUR16 DOGMATIC -TROIS-: 9TH MOVEMENT The Continent
2015.06.03 – Paris, France: Le Zenith
2015.06.05 – Cologne, Germany: E-Werk
2015.06.08 – Munich, Germany: Tonhalle
2015.06.10 – Helsinki, Finland: The Circus
2015.06.12 – Moscow, Russia: Izvestiya Hall

gazette_2016eu_dates

10 komment

 1. avatar Marianna says:

  Hali, Felhívtm a német jegyirodákat, és azt mondták, még nem 100% mert a szerződés megkötése még nem t9rtént meg. 1-2 nap és biztosat tudnak mondani.

 2. avatar J. Kriszti says:

  Én nagyon örülnék neki, ha megint lenne össznépi buszos utazás :)))

 3. avatar Margit says:

  Én is örülnék ha lenne busz. Nagyon jó volt multkor is.

 4. avatar Margit says:

  szia,

  most néztem a tickets.me-shop.net oldalát, és ott a regular jegy ára: 66euro, a VIP 166euro.

  Margit

  • avatar Case says:

   Huhh… most nézem és tényleg… Azt írták a bejelentésnél, hogy lesz valami “pre-sale fee” bármi is legyen az, de ekkora különbség nevetséges. Plusz a tickets.me oldala 2013-ban is összeomlott ahogy megindult a jegyelővét és vagy egy napig alig lehetett használni… remélem mostanra megoldották, hogy ez ne következzen be újra..

 5. avatar S.T says:

  Sziasztok!
  A ticket.me-shop mennyire megbízható oldal? Csak olyan furcsa nekem, de ott a legkedvezőbb az ár.

 6. avatar Regina says:

  Ha lesz pontos időpont mikor árusitják a jegyeket kilesz irva igaz?

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB