Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » the GazettE: európai kiadás a turné DVD-hez + ballada best of!

the GazettE: európai kiadás a turné DVD-hez + ballada best of!

Írtunk már korábban is arról, hogy hamarosan érkezik a the GazettE tavalyi világturnéját dokumentáló DVD, de azóta futott be pár új infó, szóval szedjük össze megint, hogy mit is lehet tudni róla: a kiadvány World Tour16 Documentary Dogmatic -Trois- címen január 25-én kerül a boltokba, a megint szenzációsan jól sikerült borító pedig…

… kicsit más stílusban ugyan, de folytatja tovább a tavalyi borítók tematikáját. A kiadvány Japánban DVD-n és Blu-ray lemezen is megjelenik, valamint most már az is biztos, hogy az előző világturné DVD-jéhez hasonlóan ebből is lesz majd európai kiadás, újfent az angol JPU Records gondozásában. Erről egyelőre annyit lehet tudni, hogy lesz hozzá opcionális angol felirat is, pár hónapon belül a boltokba kerül és természetesen ezt is meg lehet majd rendelni rajtunk keresztül, szóval amint megvan a megjelenési dátum és az ár, indul majd az előrendelés!

Szintén a zenekarhoz kapcsolódó hír, hogy a 15. évfordulójukhoz igazítva összehoztak egy újabb best of albumot, ezúttal azonban csak a balladákra koncentrálva. A Ballad Best Album – Traces Vol.2 március 8-án jelenik meg és tíz dal lesz rajta, de a limitált, kicsit drágább kiadáshoz hozzácsaptak még két számot (taion és ito) és ami a lényeg: nem a régi verziókat kapjuk majd a dalokból, ugyanis az összeset újra feljátszották a kiadvány kedvéért. Borító egyelőre nincs még, a számlista viszont már nyilvános, habár a pontos sorrend még nem biztos, hogy az alábbi lesz:

Ballad Best Album – Traces Vol.2
2017.03.08
体温 (taion)
絲 (ito)
枯詩 (kare uta)
Reila
Cassis
D.L.N
Without A Trace
Calm Envy
紅蓮 (guren)
白き優鬱 (shiroki yuutsu)
Pledge
Untitled

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB