Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » the GazettE – DVD a világkörüli turnéról!

the GazettE – DVD a világkörüli turnéról!

gazette beautiful def band

A GazettE-ről már lassan két hónapja lehet tudni, hogy tervezik egy DVD kiadását, amin a világkörüli turnén készült felvételeik szerepelnek majd, dokumentumfilmszerű stílusban. Mostanra picikét konkrétabbá váltak a dolgok: az anyag címe nemes egyszerűséggel the GazettE WORLD TOUR13 DOCUMENTARY DVD lesz, és február 26-án fog megjelenni. Szokásukkal ellentétben ebből csak egyféle, regular változat készül.

Egyébként azt is meglebegtették, hogy kapcsolatba lépnek az egyes területekkel, ahol felléptek, hogy a helyi terjesztést megoldják – egyszóval számíthatunk majd valamikor EU-s kiadásra is! Addig is itt egy kis előzetes.

Frissítés (jan 9): Időközben befutott pár plusz infó az európai megjelenésről! Habár még mindig folynak a tárgyalások, de már szinte biztosnak tűnik, hogy a legutóbbi két the GazettE albumot is kiadó angol JPU Records gondozásában Európában is a boltokba kerül a világkörüli turné DVD-je. Ha ez így lesz, az természetesen azt jelenti, hogy ez a verzió jóval olcsóbb lesz majd, mint a japán kiadás, jó eséllyel lesz hozzá 1-2 extra is, nomeg, amennyiben valóban a JPU lesz a kiadó, természetesen kapható lesz majd a soundofjapan.hu webshopban is (hasonlóan a csapat korábbi kiadványaihoz). Az ügyben a követező pár hétben várhatóak további infók, az viszont szintén biztos, hogy az EU-s megjelenés legkorábban a japán kiadás, azaz február 26 után pár héttel lesz esedékes.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB