Főoldal » Hírek, KPop » Teen Top: High Five – visszatérés és tagkiválás [Frissítve videóval!]

Teen Top: High Five – visszatérés és tagkiválás [Frissítve videóval!]

Április 10-én jelenik meg a Teen Top legújabb anyaga, a High Five, ami már címében is utal a csapatban nemrég beállt változásokra. A hat fiú közül az egyik, L.Joe ugyanis februárban szerződést bontott az ügynökségükkel, a T.O.P Media-val, akikkel tavaly kezdett elmérgesedni a viszonya, miután nem hagyták neki kb. semmi mozgásteret a csapaton kívüli munkákra és többek közt egy tévésorozatos szereplését is megakadályozták azzal, hogy irreális összegeket akartak kérni, hogy “kikölcsönözzék” őt a producereknek. Először a színfalak mögött próbált egyeztetni a céggel, majd amikor ez nem vezetett eredményre a 2018 elején lejáró szerződése felbontását kérte és amikor ezt az ügynökség visszautasította és rá akarta venni, hogy töltse ki az idejét, jogi útra terelte az ügyet. A rossz hír mellé a jó hír pedig az, hogy a többiek viszont meghosszabítotték a szerződésüket, így mostantól ötösként folytatják tovább.

Node vissza az aktuális kiadványra: a High Five nagylemez lesz, a második teljes anyag a csapat történetében és alább megtaláljátok a menetrendet, hogy mikor milyen előzeteseket kapunk majd hozzá… de ezek közül az első két dózis, azaz egy adagnyi fotó és egy videó teaser már meg is érkezett! A videó a kiemelt dalhoz, a Love Is-hez készül majd és ahogy a címből is sejthető a régebben a bulidalairól ismert csapat megint marad a rájuk mostanában jobban jellemző lassú / középtempós vonalnál:

Frissítés (ápr 10): Kijött a teljes MV és a dal sokkal tempósabb lett, mint amire az első teaser után tippeltünk! Plusz előtte még egy másik videó is kijött dalelőzetesekkel, szóval ezt is megtaláljátok alább:

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB