Főoldal » Beszámolók, Feature, Koncertek, KPop » Teen Top – Köszönjük!! / Thank You!!

Teen Top – Köszönjük!! / Thank You!!

teentop_thx02

A hazai, a francia és a koreai szervezőcsapat nevében szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki eljött szombaton a Teen Top budapesti fellépésére és így része volt abban, hogy ilyen grandiózus és felejthetetlen elmény lett az első hazai KPop koncert!
Természetesen hamarosan érkezik majd egy hosszab beszámoló, exkluzív fotókkal, a dalok pontos listájával és némi betekintéssel a koncert szervezési részébe.
Plusz, remélhetőleg azt is hamarosan megtudjátok, hogy egészen pontosan mit is csináltak a fiúk Budapesten a koncert előtti napon…!

We would like to say thanks to everyone (on behalf of the local, the French and the Korean crew) who came to the Teen Top show on Saturday and made the first ever KPop concert in Hungary such a great and unforgettable experience!
We will be back with a longer live report in a couple of days, which will be in Hungarian only, but will feature many exclusive photos and the setlist as well, so be sure to check back!

teentop_thx01

teentop_thx03

képek: Case (az első) / (c) Molek Csaba (az alsó kettő)

Tags:

7 komment

 1. avatar Rékaa.. says:

  életem legeslegszebb estéjét adták nekem ♥ sosem felejtem el ezt a napot ♥

 2. avatar Reni says:

  Életem legboldogabb napja volt….. :”’) Unokatestvéremmel küzdöttünk a torokfájással… xDD… örök emlék marad….

 3. avatar Sophie says:

  Legeslegjobb élmény volt ^^ Imádtam ♥ ♥ ♥ Amikor vége lett elment a hangom… :P :D Sosem felejtem el ezt a napot ♥ Teen Top ♥

 4. avatar SeoRin says:

  Felejthetetlen :3 életem legnagyobb élménye volt!!! <3 nekem is elment a hangom…de megérte :D Remélem visszajönnek és jön több K-pop banda is :3 ^^

 5. avatar Betti says:

  Nagyon jó volt! Este csak sirva tudtam elaludni! Egyszerűen felejthetetlen volt! Legyen még sok ilyen! Teen Top Love 4ever!!! (I Am Angel!!)

 6. avatar Hae Jin says:

  Múlt héten ilyenkor :) ÚRISTEN!!!! életem legnagyobb élménye volt.

 7. avatar Mine says:

  Sosem fogom elfelejteni ezt a nagyszerű élményt, amit a srácok adtak nekem/nekünk! Köszönöm szépen a szervezőknek!!!
  Nem rég azt olvastam az oldalon, hogy a Teen Top koncert sikerén múlik, hogy a jövőben is lesznek-e kpop koncertek. Így utólag nézve hogy alakult a koncert? Van rá reális esély, hogy más kpop bandák is (vagy a Teen Top újra) ellátogassanak Magyarországra? *-*

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB