Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Tavaszi Mondocon a hétvégén!

Tavaszi Mondocon a hétvégén!

mondocon1304Hétvégén újra Mondocon! A tavaszi con a megszokott programok (cosplay, AMV, DDR, karaoke, harcművészeti bemutató, gamer részleg, stb.) mellett most egy különlegességgel is kiegészül: Japan Is Here fedőnév alatt a Kultur Kornerben vasárnap egész nap a tradicionálisabb japán kultúráé lesz a főszerep. Ezen belül lesz többek közt teaszertartás, yukata próbálás, előadások, kiállítás, plusz a nagyteremben taiko koncert, valamint harcművészeti és japán népdal bemutató is. A connak erről a szegletéről ide klikkelve találtok több infót.

Plusz most mutatkozik be majd nyilvánosan a korábban nálunk is emlegetett Home Made Asia csapata, akikkel szombaton 13:00-tól lesz egy beszélgetés a K épületben, a zeneteremben, ami után természetesen várják majd az érdeklődők kérdéseit is. Plusz kisorsolnak egy Super Junior: Sexy, Free & Single CDt is! A kedvcsináló videóért klikk ide!

Nomeg persze ott leszünk mi is: a piactéren mindkét nap megtaláljátok a SoundOfJapan+ pultot, ahol a webshop teljes kínálata mellett (azaz JRock, JPop, KPop CDk és DVDk mellett) lesznek most is kitűzők, japán és koreai magazinok, meg persze poszterek töménytelen mennyiségben!
A pult szombaton tíztől a piactér zárásáig, vasárnap pedig szintén tíztől, de csak 15:30-ig lesz nyitva, mivel most is lesz:

Japán és koreai zenei videó vetítés! A K épület zenetermében, vasárnap 16:00 és 18:00 közt, az elmúlt bő negyed év legjobb videóival… köztük sok közkedvenccel és pár különleges csemegével.

A Mondocon részletes programját itt találjátok (meg jegyinfót, satöbbit is persze): szombat / vasárnap
Tavaszi MondoCon @ facebook

Szintén a conra jelenik meg a Mondo Magazin legújabb száma, benne a zenei részlegben One OK Rock és Daichi Miura (egyébként meg: Kenshin múvi, Zipang, Higashi no Eden, Naruto Shippuden, Accel World, stbstb), plusz óriásposzteren a: Matenrou Opera!

 mondocon1304_mondo

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB