Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Tavaszi Mondocon a hétvégén rekord mennyíségű zenei programmal!

Tavaszi Mondocon a hétvégén rekord mennyíségű zenei programmal!

Most hétvégén folytatódik az idei conszezon a Mondocon tavaszi kiadásával, ahol minden eddiginél több zenei program lesz… annyi, hogy végül külön online programfüzet készült hozzájuk, amiben össze lett gyűjtve, hogy mikor hova érdemes menni! Ott lesznek természetesen a mi programjaink is (ezekről alább bővebben), nomeg a karaokés események, a Para Para Fake Starz táncbemutatója és a Home Made Asia, valamint a LikeOn/Idolater programjai. Szóval nézzük csak, hogy is néz ki a két nap zenerajongói szemszögből:

A SoundOfJapan ezek közül a vasárnap délutáni zenei videós vetítésért felel, ahol az utóbbi pár hónap legjobb / legérdekesebb japán és koreai klipjeiből válogatunk. A program szokás szerint a K Épületben lesz majd a Karaoke teremben 16:00 és 18:00 között.

Ezek mellett az aktuális, a conra megjelenő Mondo magazinban is ott vannak a SoundOfJapan cikkei, ezúttal a rovat vezető anyaga a japán hip-hop történetét összefoglaló cikksorozat első része, de van mellé Wagakki Band is, nomeg új generációs visual kei gyorstalpaló a Tensai és a Mamireta főszereplésével.

És persze ott van a SoundOfJapan pult is! Itt szokás szerint megtaláljátok a webshop teljes kínálatát, azaz KPop, JRock és JPop CDk és KPop posztereket, plusz ezek mellé kitűzőket, KPop maszkokat és egyebeket is beszerezhettek nálunk! A pultok a megszokott D helyett most a B csarnokban lesznek, de ott is könnyű lesz megtalálni minket, mutatom, hogy merre kell majd keresni a pultunkat:

Szóval találkozunk hétvégén a Hungexpón!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB