Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Szombaton Téli Mondocon!

Szombaton Téli Mondocon!

Pont két hónappal az Őszi Mondocon után már itt is a következő felvonás, az idei Téli Mondocon! Újra az év első szombatján és ahogy télen szokás csak egy napos rendezvényként. Nomeg a Hungexpo felújítása miatt az utóbbi időben megszokottól eléggé eltérő elrendezésben: a központ a D pavilon lesz, itt lesznek a pultok, workshopok, a gamer rész, a kajáldák és még sok egyéb. A K pavilon ruhatárként és a rajzos programok helyszíneként működik ezúttal, nomeg persze itt lesz a nagyszínpad és a Karaoke terem is. Az előadói színpad a G pavilonban lesz, az öltözőket és a szervezői szobát pedig az A pavilonban kell majd keresni.

És nézzük, hogy a SoundOfJapan mivel lesz jelen ezúttal:

Japán és koreai zenei videók
A K Épület 2. emeletén a Karaoke teremben 18:00 és 19:00 közt egy órában az utóbbi negyed év legjobb klipjeivel!

SoundOfJapan.hu Pult
KPop, JRock CDk, kitűzők, KPop poszterek, maszkok, JRock gitárpengetők és még sok-sok minden, azaz a webshop teljes kínálata sok egyébbel kiegészítve! A pult reggel nyit és fél 6 utánig, azaz a vetítés előttig tart majd nyitva. Rossz hír, hogy az Őszi con után rendelt több tucatnyi K-Pop album sajnos elakadt a Posta nemzetközi útvesztőjében és azóta sem ért ide, így ezeket most maximum előjegyezni lehet, de lesznek helyettük K-Pop régiségek (többek közt Super Junior és B1A4 CDk), valamint rengeteg új kitűző és poszter (utóbbiakról a webshopban találhattok listát).

A Pultot pedig a D pavolonban kell majd keresni, azon belül pedig itt:

Lesznek más zenei programok is (pl. Para Para Fake Starz 17:00-tól!) és természetesen kapható lesz a Mangafan pultnál a Mondo Magazin összes száma, köztük a decemberi is, amiben mint mindig, most is ott a megszokott, SoundOfJapan féle zenei rovat benne ezúttal: évzáró japán tévés gálaműsorok, Miyavi koncertbeszámoló és Stray Kids!

A rendezvényről, jegyekről, egyebekről minden infót megtaláltok a Mondocon oldalán!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB