Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Szombaton: MAT Animecon + Nippon Groove!

Szombaton: MAT Animecon + Nippon Groove!

Szombatra két különleges program is jut: napközben a 10. évfordulóját ünneplő MAT Animeconjára kerül sor a Petőfi Csarnokban, éjjel pedig a most egy különleges helyszínen megtartott Nippon Groove buliban lehet majd a legfrissebb japán és koreai klubzenékre tombolni.

animecon1308MAT ANIMECON

2003 nyarán alakult meg a MAT, azaz a Magyar Anime Társaság és ekkortól számolható a szervezett hazai animés közösségi élet beindulása, valamint ők juttaták el pár év alatt a sci-fi és fantasy rendezvények inkább baráti találkozóra hasonlító kiegészítőprogramjaként startolt animeconokat a több ezer fős, Petőfi Csarnokban tartott, nagyszabású, két napos össznépi őrületekig. Most pedig, a 10. szülinap apropójából, sok évnyi kihagyás után egy egyszeri és megismételhetetlen alkalomra visszatérünk a PeCsába egyrészt az évforduló megünneplésére, másrészt pedig egy kis múltidézésre.
A programok közt persze lesz most is zenei videó vetítés (11:30 és 12:30 közt, a nagyteremben, a legújabb JPop, KPop, JRock videoklippekkel!), plusz cosplay, karaoke, előadások, DDR, konzol, workshopok, rajzverseny, meg még egy halom más ez-az.

Bővebb infó: animecon.hu
facebook event
Helyszín:  Petőfi Csarnok
Nyitás: 10:00
Belépő: 2000 Ft

ng1308comicsNIPPON GROOVE

A con kvázi afterpartyjaként is funkcionáló szombati Nippon Groove bulira (a Yuk nyári szünete miatt) egy egészen különleges, exkluzív helyszínen, a belvárosi Comics Shottail Bar-ban kerül sor. A klub eddig elősorban a különleges, az amerikai szuperhős képregények világába nyakig elmerülő dekorációja és egészen egyedi italkínálata miatt vált ismertté, bulihelyszínként azonban annyira nincs még a köztudatban, pedig a külön kiépített DJ pultja és a 250-300 fő számára simán kényelmes tánctere(i) erre is tökéletesen alkalmassá teszik.
A buliba ráadásul animeconos karszalaggal még a beugró is kedvezményes, a 74-es troli pedig gyakorlatilag háztól-házig viszi az embert a Petőfi Csarnok és a Dohány utcai klub közt.
És a lényeg: hogy milyen zenék várhatóak? Természetesen a legújabb és legjobb japán és koreai klubzenék, a régi favoritokkal és a rengeteg nyári újdonsággal! Party hard!

Kezdés: 21:00
Belépő: 800 Ft (MAT animecon karszalaggal 600 Ft)
Helyszín: Comics Shottail Bar / Budapest, VII. kerület, Dohány utca 7. (fb / térkép)
DJk: Case & Ji
facebook event
Fontos: A rendezvény 16+ korhatáros, a klub területén 16 év alattiak nem tartózkodhatnak. A 18 év alattiakat pedig a bárpultnál nem szolgálnak ki szeszesitallal.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB