Főoldal » SoundOfJapan+ hírek » SoundOfJapan Hírek! Új cikkírók, meghosszabított kérdőíves határidő, Best Of 2015.

SoundOfJapan Hírek! Új cikkírók, meghosszabított kérdőíves határidő, Best Of 2015.

Biztos emlékeztek a december végi kiírásra, hogy cikkírókat kerestünk az oldalhoz… sokan jelentkeztek (amiért iszonyú hálásak vagyunk!!) és habár a JRock részen egyelőre még függőben vannak a dolgok, a KPop szekcióban úgy néz ki kialakult az új csapat! Két új cikkíróval gyarapodtunk: Orsi (akit a hazai BTS rajongói fb oldal szerkesztőjeként már ismerhetnek páran) elsősorban a nagy ügynökségek csapataival foglalkozik majd, míg Anii-chan inkább az undergroundabb előadók világából hozza majd a híreket. Hamarosan be is mutatkoznak majd az első írásaikkal, így mostantól újra rendszeresen és nem csak alkalmi szinten (mint az elmúlt két-három hónapban) lesznek KPop híreink! Szóval üdvözöljük őket a csapatban!

És akkor még gyorsan egy-két egyéb hír az olallal kapcsolatban: a Nagy Ázsiaizenés Kérdőívünk kitöltési határidejét kicsit még meghosszabbítottuk e hét vasárnapig, azaz február 7 éjfélig, szóval aki eddig nem töltötte még ki, az pótolhat addig. Utána jön a kielemezgetés, majd a beigért összefoglaló cikk az eredményekről.. melyek közt, már az eddig adatok alapján is  lesz egy-két elég érdekes dolog.

Szintén a napokban startol végre a “kicsit” elcsúszott összefoglalós cikksorozatunk a 2015-ös évről négy részben. Meg van még erre az évre pár izgalmas tervünk, de ezekről majd később írunk bővebben.

 soundofjapan_circle_color

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB